من فقط نخ دندان استفاده میکنم و اصلا مسواک نمیزنم ،مسواک علاوه بر آلودگی باعث حالت تهوع میشه و استفاده مستمر خودش به دندان آسیب میزنه ،بهترین و ارزانترین استفاده از نخ دندان و شستشو با آب نمک
یه جوری نوشتید انگار بقیه مردم دنیا مسواکشون رو میگذارند تو گاوصندوق!! بیشتر کشورها داستان همینه و مشکل خاص ما نیست. البته این به معنای این نیست که موارد بهداشتی نباید رعایت بشه.
سلام پروفسور محترم ، ببخشید همسر بنده سالیان سال قبل این کار را در منزلمان انجام داده و ما در اتاق خواب میگذاریم ، باکترها در یخچال هم به غذاها سرایت میکند لطفا" در یخچال نگذارید.
قبل یا بعد از مسواک حتما با خلال دندان یا نخ دندان بین دندان ها را تمیز کنید. این امر می تواند مهم تر از مسواک زدن باشد.پس از مسواک زدن با محلول آب نمک رقیق غرغره کنید.با این کار اگر جنس دندانتان خوب باشد نیازی به دندنپزشک نخواهید داشت