به اطلاع عزيزان هموطن مي رساند كه روستايي به نام ايستا در طالقان وجود ندارد و اين اسم را نويسنده محترم براي ان انتخاب نموده است و از انجا كه اهالي مومن و مهمان نواز طالقان در هاي دل و روستايشان به روي همه هموطنان باز است ،افراد مورد اشاره گروهي مهاجر بودهاند كه در كنار شاهرود ماوا گرفته اند و اين عزيزان از مهرباني و مهمان نوازي اهالي محترم طالقان استفاده كرده و در كنار ساير شهروندان طالقان زندگي مي كنند اميد است مسولين امر با سر كشي به انان و اطلاع از وضعيت انها شرايط زندگي بهتري برايشان فراهم اورند ضمنا ياد اوري مي شود كه طالقان با وجود سردسير بودن و واقع شدن در دل كوههاي البرز و نزديكي به خط لوله اصلي گاز خود از نعمت گاز محروم است .با تشكر
سلام.عصر ارتباطات است,بیشتر از این مردم می نوشتید. به علاوه باید خدمت تکنولوژی را درجهت اهدافی که دارند برای آنان توضیح داد و به آنها تفهیم کرد که تکنولوژی به خودی خود چیزی بدی نیست بلکه کاربرد آن با نیت افراد مختلف فرق می کند.اگر بدانند چه خدمتی همین کامپیوتر و اینترنت می تواند در رساندن پیامی که آنها دارند موثر باشد و یا تا چه اندازه می توان عدالت را با آنان در جامعه بسط داد ,هرگز از قافله تکنولوژی عقب نمی افتادند.من فکر می کنم در عصر ظهور حضرت امام مهدی (عج) ,کامپیوتر و استفاده از تکنولوژی بسیار می تواند کارساز و کاربردی باشد.در روایات ما شیعیان آمده است در وقتی که حضرت تشریف می آورند ,بقدری عدالت رشد می کند که فردی وارد مغازه می شود و با نبودن صاحب مغازه ,اجناس مورد نیاز را بر می دارد و پولش را در دخل(کشوی) صاحب مغازه می گذارد و می رود.من منکر این نیستم که چون صد آمد ,نود هم پیش ماست.با آمدن مجسمه عدالت (حضرت مهدی علیه السلام) و از طرفی به ستوه آمدن مردم از ظلم و رشد فکری ,مردم به عدالت روی آورده و عدالت می ورزند.ولی این منافات با استفاده از سیتم دیجیتالی , کامپیوتر و استفاده از کارتهای اعتباری و خود پردازها و... ندارد.اگر شما در بعضی از سوپر مارکتها در خارج کشور از کارت اعتباری استفاده نکنی ,نمی توانی از در خارج شوی با اینکه کسی هم آنجا نیست.یا علی مدد.به انتظار زیارت آقا و مولای ما.متی نراک و ترانا یا مولانا؟
اول - شما فرمودید این روستا در منطقه شهر طالقان در استان البرز واقع شده و در خبر گفته شده اینها به تبریز می روند ؟
دوم - در نزدیکی شهر تورنتو کانادا نیز مردمانی هستند به نام (( آمیش )) که مانند همین اهالی ایستا هسند اطالت آنها آلمانی و مهاجر هستند زنان با حجاب دارند و زنهای خود را از دید غریبه پنهان می کنند خودشان نیز دارای ریش بلند هستند .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۰۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۷
امیش ها از آهن و تکنولوژی 100 سال پیش استفاده میکنند
من اين روستا را از بالاي يك بلندي ديده ام.البته دوستان مي گفتند اسم اين روستا ترك آباد است زيرا اهالي آن ترك زبان هستند و در زمان يكي از پادشاهان قاجار از تبريز به اينجا تبعيد شده اند. بيشتر مطالبي كه در بالا گفته شد را در مورد ايشان شنيده بودم. به نظر مي رسد جاي قابل مطالعه اي باشد.