ه گزارش خبرنگار «تابناک»، هنوز مشخص نيست که ورود نسبتا زياد دانشجويان ايراني به دانشگاه هاي هند، به چه سبب و با چه هدفي روند نامتعارف و رو به رشدي را به خود دیده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
من ارشدم را در هند گرفتم و هم اکنون هم در حال گرفتن دکترای خود در هند هستم.....
بیشتر قسمت های این گذارش خلاف واقع و کذب است....بهتر است استغفار کنید تا شاید خدا از دروغ های که می گویید بگذرد.
خدمت شما عرض شود هر جا که ایرانی زیاد شود این مشکل بوجود می آید. خلاصه کلام من بعنوان دانشجو ایرانی در هند فقط میبینم که بد رفتاری و بداخلاقی را ما داریم.هندی ها بسیار با آرامش و در کمال آسایش کار میکنند.ما وعرب ها اینجا معروف به تولید کننده استرس هستیم.همه ایرانی ها برای هم می زنند و چشم دیدن همدیگر را ندارند. اما رفتار پلیس را ما یاد می دهیم تا کاری انجام نشده بچه پولدار ها اسکناس را به پلیس نشان داده اند.پلیس هم که از پول بدش نمی آید.خلاصه کلام ما ایرانی ها هندرا بخصوص پونا را آباد کردیم اما جای احترامی برای ما نمانده چون هر جا که میرسیم یک راهی برای تخلف و سرکلاه گذاشتن پیدا می کنیم.همه جا پر از دلال هندی است. ناگفته نماند رایزن علمی و فرهنگی هیچ کاری برای دانشجویان نمیکند جز اینکه امتیاز دانشگاه بنارس را بالا ببرد و دانشگاه پونا را پایین بیاورد هیچ کار دیگر نمی کند.سر سوزنی من از این آقایان همراهی ندیدم.
اگر دولت ورود به تحصیلات تکمیلی ایران را راحت تر میکرد این حجم سرمایه در ایران بود.متاسفانه فقط بلیم دانشگاه خودمان را در ردیف دانشگاه خوب بزاریم و دیگر دانشگاه ها را حذف کنیم
گزارشي كه منتشر شده گزارشي يك سويه است. مطالبي كه ذكر شد دور از واقعيت نيست اما مختص به تمامي هند نميباشد. اكثر اين موضوعات مربوط به شهر پونا در جنوبيترين نقطه هند ميباشد كه شهر كوچكياست كه متاسفانه دلالان ايراني با آن دانشگاهها كه اكثرا هم مورد تاييد وزارت علوم نيستند لينك دارند. هزينه زندگي و دانشگاه هم در شهر پونا هم بسيار پايين است. جالب است بدانيد در پونا انواع و اقسام مراكز لهو و لعب نه توسط هنديها بلكه توسط ايرانيها و با پول تجار ايراني و بازار هدف ايرانيهاي راهاندازي شده است. خود هنديها تا حدي با آداب و رسوم خود پايبند هستند. هند دانشگاههاي معتبر زيادي دارد كه هم مورد تاييد وزارت علوم هستند و هم داراي رتبه جهاني. نكته تاسف برانگيز اي است كه بسياري ازدانشجويان تا به دانشگاههايي چون شهر پونا ميرسند تازه ميفهمند مورد تاييد وزارت علوم هم نيست. الته خيليها هم بعلت سكوي پرتاب بودن و اخذ مهاجرت با كمترين هزينه به به هند ميروند( به عنوان دانشجو براي گرفتن ويزا). همه اينها باعث شده دربرخي جاها وضعيت بدي حاكم شود. خلاصه اينكه اينطور بيان مطلب تابناك جفا در حق دوستاني است كه سالهايي از زندگي خود را با تحمل سختيهاي زندگي و تحصيلي سنگين در هند سپري كرهاند. فقط براي مثال در ايران دانشجوي فوق ليسانس دو روز در هفته نهايتا به كلاس ميرود اما در هند در 6 روز كامل در هفته كلاس براي مقطع ارشد برقرارا ميشود. البته سطح علمي دانشگاههاي ما از سطح بسياري از دانشگاههاي هند بالاتراست
سلام ممكنه خيلي از كسانيكه در هند درس مي خوانند خوششون نياد ولي من تمام كساني كه در هند ديدم و مشغول به تحصيل بودند نتوانسته بودن حتي در دانشگاهها درجه 3 ايران قبول بشوند تنها مي آمدند هند چون خيلي راحت در مقطع دكتري بذيرش مي گرفتند بدون كنكور و تافل زبان
بگذارید یک چیز را با صراحت عرض کنم:
مشکل اساسی از جانب (برخی از) خود دانشجوهای ایرانی است!!!
اگه ما هم جای هند باشیم و مکررا ببینیم طرف با ویزای تحصیلی اومده اما بیشتر شبیه به توریست هست اینگونه، که چه بسا بسیار بد تر برخورد میکنیم!!!
مقامات ایرانی چیکار کنن؟؟؟
مثلا بگن آقای پلیس هند شرمنده که دانشجوهای ما برخلاف ارزشهای فرهنگی هند و ایران؛ بی بند و بار هستند؟؟؟ لطفا کاملا آزادشون بذارید..؟؟
چیکار کنن؟؟؟؟؟
والا اون چیزی که من دیدم خصوصا تو دهلی این بود که هم اساتید دانشگاه و هم سایر هندی ها به "دانشجوهای با شخصیت و با فرهنگ" ایرانی احترام عمیقی قائل هستند، اما به بعضی ها که چیزی از فرهنگ و شخصیت حالیشون نیست طبیعتا اهمیت و احترام قائل نمیشن!