آقای دکترمطهری ازمقالاتی که می نویسید بسیارتشکرمی کنم .درواقع شمادردواقعی جامعه رابیان می کنید.من مدتی بودکه طرزرفتارمردم کشورمون زیاددقیق شده بودم .به این نتیجه رسیدم که بسیاری ازمشکلات جامعه بااصلاح رفتارتک تک آدم هابرطرف می شود.
خدا وکیلی ما کی میخواهیم کمی به خودمان فکر کنیم همش کارمان شده دنبال تهیه مخارج زندگی و تجملات باشیم و از همه چیز که اطراف ما اتفاق می افتد چشم پوشی کنیم خودم را می گویم با گفتن ای بابا به من چه و از این حرفها به راحتی از کنار تمام مشکلات می گذریم.
با سلام يكي از عمده ترين منابعي كه مي تواند بر روي شعور اجتماعي اثر زيادي بگذارد رسانه جمعي به ويژه تلوزيون است آنجايي كه فيلمها و سريالهايي كه در اكثر موارد نه فرزند حرمت پدر و مادر را دارد و نه پدر و مادر به فرزند خود اعتماد دارند و يا گزارشاتي كه شما به ان اشاره كرديد هم مصداق ديگري است كه چهره اي از آن طرف مرزها براي ما مي سازند كه ما تصور مي كنيم همين رفتار ما بهترين رفتار است البته از اين مورد هم كه ما سرمان را زير برف كرده و خيال مي كنيم كسي به رفتار ما توجهي ندارد و ما هرطور رفتار كنيم كسي به ما اعتنايي ندارد و اگر خطايي از ما سر زد كسي ما را سرزنش نخواهد كرد را هم نبايد ناديده بگيريم اما به عنوان آخرين نكته بايد بگويم كه در اين مقاله مي بايست كمي مصداقي تر و ناهنجاري هاي اصولي تري بحث مي شد
با تشکر بسیار از آقای مطهری در کنکاش و وا کاوی اینگونه مسائل فرهنگیپیشنهاد میکنم ایشان یک سایت مستقل درست کند و این مسایل در آنجا مورد بحث قرار گیرد.فرهنگ ایرانی بیمار شده است و قبل از آنکه دیر شود باید مداوا شود.دزدی یک امر عادی شده است.بي احترامی، کلاس و احترام به دیگران سادگي قلمداد میشود.من پارسال در خیابان قرنی در حالی که باران شدیدی هم میبارید از داخل جوی آب بیرون کشیدم ولی نه عابرین پیاده و نه ماشین سواران کمک نکردند و من مجبور شدم تا نزدیکی های امجدیه او و وسایلش را پیاده به منزلش برسانم.جامعه ایرانی جامعه وا نفسا شده است..کارشناسان واقعی و جامعه شناسان منطقی فکری بکنند.چون همه در این کشتی نشسته ایم و در صورت حادثه ای همه غرق خواهیم شد.
من یک جا درخواست کار داده بودم و به خاطر سهل انگاری کارمندان بخش گزینش آنجا این فرصت کار تقریبا از دستم رفت. حالا هر موقع زنگ می زنم تا پیگیری کنم شاکی هم می شوند و بدون خداحافظی گوشی را قطع می کنند. گناه من که در بهترین دانشگاه صنعتی ایران درس خوانده ام چیست؟؟؟؟؟
استاد معظم استحضار داريد كه يكي از آفتهايي كه حركتهاي اصلاحي در مملكت ما دارند و بنظر مي رسد در اين مقالات نيز با آن مواجه هستيم ان است كه نبايد انتظار داشت كه تمام اشكالات همه با هم و فورا اصلاح شوند بلكه بايد اولا ليستي از آنها تهيه نمود و سپس آنها را اولويت بندي كرده و براي آنها راه حل ارائه نمود. شما در اين مقالات مسائل متعددي را مطرح كرديد كه هر كدام نياز به ريشه يابي و ارائه راه حل مختص به خود دارد. اگر شما برجسته ترين و مهلكت ترين مورد را انتخاب كرديه ايد بايد روي ارائه راه حل و عملياتي شدن آن اقدام نماييد نه اينكه موضوع ديگري را مطرح نماييد. توجه بفرماييد كه مشكلات معيشتي نقش عمده اي در عملكرد اجتماعي دارد
با سلام و تشکر و قدردانی از زحمات جنابعالی . عرض بنده این است چرا مسئولان و صدا و سیما به این مسائل توجهی ندارند ؟؟؟؟
صدا و سیما با اینکه می تواند خیلی موثر باشد و سهم زیادی در این موضوع داشته باشد اما دم و دقیقه سریالها و فیلمهای مزخرف و بی محتوا (که خودشان میگویند آخره محتواست) پخش میکنند و انگار مردم را به مسخره گرفتند . به خدا از این وضع خسته شده ایم . خیلی ها را دیده ام که رغبتی به دیدن برنامه های تلویزیون ندارند البته اخیرا این مسئله بسیار شدت یافته اگر هم رغبتی بوده یا از سر ناچاری و یا دیدن سریالها و اخبار است .
به هر حال امید داریم مردم عزیز و مسئولان به این مسائل بپردازند . انشاالله
با تشکر از زحمات شما
كاش ميشد مباحث ايشان كه انصافا"درد مردم ما است را به نحو شايسته و كارا همراه با تاثير مثبته به اطلاع عموم مردم رساند تا اثر بخشي آن افزايش يافته بلكه از اين محل اندكي ارامش به مردم اعطاءشود،خدايا آن روز دست يافتني است ...فقط ميدانم كه بايد از خود شروع كرده و به خانواده ،اقوام،دوستان و آشنايان تا سرحد ممكن منعكس كنيم سخت نيست فقط و فقط كمي همت و ارزني اراده لازم است كه اطمينان دارم همه ما از آن بهره منديم ولي آن را فراموش كرده ايم....
آقای دکترمطهری ازمقالاتی که می نویسید بسیارتشکرمی کنم .درواقع شمادردواقعی جامعه رابیان می کنید.من مدتی بودکه طرزرفتارمردم کشورمون زیاددقیق شده بودم .به این نتیجه رسیدم که بسیاری ازمشکلات جامعه بااصلاح رفتارتک تک آدم هابرطرف می شود.