مي دانيد در جاده هاي ايران چه تعداد خودروي سنگين فرسوده كه مانند ارابه هاي مرگ هستند در حركت هستند؟ چرا دولت براي خودروهاي سبك فرسوده بودجه مي گذارد ولي براي كاميونها و تريلرها نه؟
بنده هر روز در مسیر رفتن به محل کارم که در محمدیه ( 10 کیلومتر مانده به شهر قزوین) تمام طول آزادراه های کرج و قزوین را طی میکنم روزی نیست که چند تصادف نبینم برای من جالب آن است که این مسیر به صورت مستقیم آزاد راه 3 لاینه و در این ایام اخیر با ترمیم های صورت گرفته دست اندازی هم ندارد. من هنوز نفهمیده ام بعضی از این راننده ها بویژه راننده های کامیون در هنگام رانندگی کجا سیر می کنم. بارها تصادفاتی دیدم که یک طرف بیشتر ندارد مثلا یک تریلی شبانه بر اثر خواب آلودگی با سرعت بالا رفته در گارد ریل. پس داستان این جی پی اس و کنترل سرعت بیش از 8 ساعت چیست. من که هنوز نفهمیده ام.
آمار تصادف با توجه به تصادفات ايام تعطيل كه تعداد سفر چند برابر مي شود واقعي به نظر نمي رسد. چرا در ايام تعطيلات تلفات تصادفات را براي 3 روز يا بيشتر 30 تا 50 نفر اعلام مي كنند در حاليكه آمار براي روزهاي عادي 60 نفر اعلام مي كنند پس جداً مبالغه است.
در کوتاه مدت تنها کار ممکن سرکوب رانندگان متخلف و ایجاد تبعیت از پلیس راهنمایی و رانندگی است . باید همه بدانند که تخلف رانندگی کاری بسیار خطرناک و جنایت علیه مردم است و شدیدا سرکوب می شود و دلسوزی بردار و شوخی نیست . شرایط باید چنان جدی و قاطع باشد که همه رانندگان قبل از زدن استارت ماشین از ترس برخورد پلیس و جریمه های سنگین یک لحظه حواسشان را کاملا جمع کنند . مانند فوتبالیستی که پشت ضربه پنالتی ایستاده است.
البته این تنها مورد منفی نیست که در آن رتبه یکم را داریم. در ارتباط با فرار مغزها نیز جزو برترین ها هستیم. بعلاوه از حیث نا امنی اجتماعی، اعتیاد، فساد، طلاق و ... نیز وضعیت مناسبی در کشور عزیزمان وجود ندارد. آنچه درد آورتر از همه این موارد است، عدم شفافیت در همه آمارها و انکار آنها از سوی مدیران نظام است. به نحوی که تا در ارتباط با این موضوعات بحث می شود، موضوع سیاه نمایی و ... مطرح می گردد. ای کاش امکان طرح شفاف دردهای اجتماع و عدم کارائی نظام های اجرایی و ... و خصوصا عملکرد مدیران یک شبه مشخص می شد در آنصورت مطمئنا نه تنها اعتماد مردم به نظام کمی نمی شد که در مدت کمی درمان دردها و بهبود وضعیت اجتماعی آغاز می گردید. لکن متاسفانه در جوامعی نظیر جامعه ما, هارمونی در همه سطوح وجود دارد و ...
اگه تو اولین تصادفی ، نه دهمیش، نه صدمین تصادف که خودرو ساز مقصر بود، مردم اعتراض میکردن، جلو کارخونه تجمع میکردن، رسانه داشتیم داااااد بزنه، اوضا این نبود.
مشکل خودمونیم.