جناب آقای مطهری از نگاه فرهنگی بسیار درست است ولی توجه داشته باشید که در تمام دنیا نقاطی که تعداد زیادی افراد در آن جمع می شوند بایستی طرح سوانح disaster plan داشته باشند. برنامه ای که قبل از سانحه موارد ایمنی را در یک چک لیست بررسی می کند. حین سانحه وظایف افراد مختلف را مشخص می سازد. و بعد از سانحه کنترل اوضاع را میسر می سازد. همه به مدیریت پول مدار بدون توجه به مخاطب و مشتری است. (از خودرو بگیر تا این کارهای به اصطلاح فرهنگی)
به شخصه رنج فراوانی این مساله کشیده و میکشم و اغراق نیست اگر بگویم همین مساله از مشوق های اصلی من برای خروج از ایران است.چرا که احساس برقرار نبودن ارزشهای انسانی در اجتماع احساس بسیار ویرانگری است و البته این گونه رفتارها به تدریج همه را هم به خود آلوده میکند.امیدوارم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کمک سایر نهادها به دنبال واکسنی و یا دارویی برای این بیماری های اجتماعی باشد.
احسنت
کو گوش شنوا و چشم بینا
با احسنت و ... گفتن ما درد و غم عزیز از دست داده ها تسکین پیدا نمیکنه
هزاران درد بدتر از این هم داریم از جمله آن داشتن شیپور «صدا و سیما» است که صدای دروغ ازش بیرون میاد و رئیس جمهوری است مشهور به دروغگو
بد اینه که تمام کارای ما به اسم مسلمان و شیعه و... مخابره میشه
جالب این که من علاوه بر مقاله نظرات را هم مطالعه کردم حتی یک نظر مخالف نداشت درود بر شما خلف صالح شهید مطهری به امید روزی که این نظرات ارزشمند شما توسط مجریان امور فرهنگی و اجرایی صائب و جاری گردد.
همین عجله باعث به وجود امدن حوادث رانندگی مختلف است. با عجله و سرعت تمام در جاده سبقت میگیرند و باید پشت سر یک کامیون بمانند و در کل مسیر زیاد زود تراز فردی که با سرعت مطمئن رفته نمی رسند ولی فقط باعث تضییع حقوق دیگران میشوند و جان دیگران را به خطر می اندازند.آیا این مسائل ریشه در مشکلات روحی و روانشناسی و عقده های فرد ندارد ؟
این همه مشکل ترافیک وقتل وآدم کشی در خیابان ها وجاده ها ناشی از تعجیل تروریست های جاده ای است.60 ثانیه به روشن شدن چراغ سبز مانده دوتا جوان پرای سوارکه به زور نوک کله شان از پشت فرمان دیده می شد"سپرشان را روی سپرم احساس می کردم ومرتب بوق می زدند.از همدان تا کرمانشاه متوجه راننده ای بودم که با 6سرنشین کوچک وبزرگ مرتب برای خودش ودیگران بطور وحشتناکی خطر آفرید.ودر نهایت بعد از دو ساعت در میدان ورودی کرمانشاه کنار همن بودیم.باور کنید به علت تاریکی هوا بیش از 90 کیلومتر همن نرفتم.این همخ تعجیل برای چه؟.موضوع قطعا تربیتی است.
اقای مطهری به مبحث خوبی اشاره کردید
اگرچه قبل از انقلاب هم مردم عجول بودند
بعد از انقلاب شدت پیدا کرد
مردم آدمهایی را دیدند که یک شبه پولدار
شدند یک شبه دکتر و مهندس شدند
یک شبه وزیر و وکیل شدند یک شبه ........
وفکر کردند اگر
عجله نکنند از قافله عقب می افتند
از طرف دیگر جون این آدمها ریشه دار
نبودند و مراحل ترقی را پله پله و گام به گام
نگذرانده بودند و منش آدمهای پولدار دکتر
مهندس و امثالهم را بلد نبودند شروع به
تقلید و ادای آن آدمها را در آوردن کردند
و به قول مولوی خلق را تقلیدشان بر باد
داد از طرف دیگر آدمهای معمولی جامعه
این افراد را زرنگ تصور کردند و متاسفانه
راه و روش آنها را بعنوان الگوی خود انتخاب
نمودند که "تعجیل" یکی از این بدآموزیها
میباشد.
این آدمهای تازه به دوران رسیده دروغگویی اهانت هتک حرمت انگ زدن
آبرو ریزی رباخواری غیبت افترا فحاشی
را مثل آب خوردن انجام میدهند و بدتر از آن
پشت سپر اسلام اعمالشان را توجیه و
خود را سرآمد مسلمانی میدانند.