با سلام خدمت تمامی سوسولایی که بهداشت بهداشت می کنن من بچه خراسانم و هر ساله هم شیره درست می کنیم باید بگم چکمه ها فقط مخصوص همین کاره و قبل و بعد از استفاده با آب داغ شستشو می شه چرق یا همان حوضی که انگورها را له می کنند نیز فقط مخصوص همین کار بوده و در باقی سال رویش را می پوشانند و برای هر بار استفاده آنرا کاملا ضد عفونی می کنند تازه روستاییانی که از همین محصولات مصرف می کنند خیلی سالم تر از شما پاستوریزه های استرلیزه هستن سنشون از 90 هم بالا می ره بدون بیماری کشنده اما شما ها چی اینقد کلاس الکی نذارین جنبه داشته باشین
سلام هیچ کجا نمی تونه شیره انگور هزاوه را تولید کنه .هم ازنظر کیفیت هم از نظر کمیت که سالانه حدود صدها تن شیره در این روستاتولید میشه حتی شیره هزاوه به اسم شیره ملایر در این شهرستان بفروش می رسد.جهت بازدیداز مراحل پخت وتولید شیره انگور همه ساله میتونید از دهم مهر تانیمه دوم آذر ماه مراجعه واز دیگر تولیدات این روستا هم بازدید نمایید
اراک زادگاه میرزا تقی خان امیرکبیر
وقتی سنت را از ما گرفتند و ما هم ناآگاهانه ان را پذیرفتیم و به سمت مدرنیته رفتیم زندگی مان خراب شد ،توقعمان بالا رفت شادیمان کم شد چون معیار ارزشهای ماندگار جایش را به معیارهای حبابی داد احترام ها زورکی است همه اهل دنیا و...