ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
بالاخره کلی خرج تبلیغات یک نفر میشه که به سمتی برسه باید برداشت سرمایه داشته باید از نیروهای مستعد در بین دوستان و آشنایان و اقوام استفاده بشه خوب یک عده باید برن تا یک عده دیگه بیاییند تازه اونهایی هم موندن پشتشون گرم بوده و این یعنی نا کارآمدی اداری که این موضوع باید اصلاح شود بالاخره اقوام و دوستان مستعد و قابل اطمینان خیلی زیاد هستند بعضی ها رو هم سنگ قلاب میکنیم دور کاری و یا بیرون تهران
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
بله بدبختانه درسته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
با توجه به هرم مديريتي از بالا به پائين , هر چه در ادارات بالاتر برويم از تخصص کم و جايش را چاپلوسي و نوکر صفتي پر مي کند بطوريکه در بالای ادارات کمتر آدم متخصص , شجاع و صادق وجود دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
از نظر بنده بعنوان کسی که با مدرک فوق لیسانس و بیش از 10 سال سابقه مدیریت در سیستم های اداری دارم علت اصلی این معضل در تصدی امور و پست های کلیدی و تصمیم ساز کشور توسط افرادی که نه تخصص علمی و عملی اون پست را دارند ، نه با تجربه و تلاش به آن مقام رسیدند که ارزش آنرا بدانند و نه هم انگیزه و تعهد کاری لازم برای عملی کردن اهداف آن سازمان دارند چون مدیرانی که برای سازمانی و تحقق اهدافش زحمت کشیده باشند آن سازمان را همانند خانه خود و افراد شاغل در آنرا همانند فرزندان خود میدانند چطور ممکن است بک پدر نسبت به رسد و پیشرفت یک فرزتد حساسیت داشته باشد مگر اینکه پدر نا اهل و بی دردی باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
بنده در سال 84 به استخدام یک مرکز تحقیقاتی بزرگ به صورت پیمانکاری موقت درآمدم. آن زمان در گروه ما هنوز هیچ پروژه ای به تصویب نرسیده بود بنده و همکار دیگری که بنده آوردم توانستیم در سال بعدی سه پروژه بزرگ را نهایی و تصویب کنیم اما در آخر سال 85 به ما گفتند که نیازی نداریم به شما و در سال 86 رئیس جدید آن مرکز در مصاحبه ای گفت که افراد ناکارآمد را اخراج کرده ایم. به نظر شما ما که سه پروژه بزرگ ملی را استارت زدیم ناکارامد بودیم یا دوستانی که با یک قطار اسم و ادعا هیچ کاری نکرده بودند؟
ریاحی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
به نظر من تا زمانی سیستم گزینش کشوری که همه مردم میدونن ومیشناسن تغییری درش بوجود نیاد همین آشه و همین کاسه!!
چون همه جا آدم چاپلوس پیدا میشه !!
مادامیکه نیروهای هسته های گزینشی خودشون در فقر علم به سر میبرن وضعیت از این بهتر نمیشه حتی اگه نخبه ترین فرد اقتصادی هم بیاد!!!!
همه دیگه اینو میدون آخه چجور میشه مثلا در رده های میانی برای جذب مثلا" فوق لیسانسها یه نفر دیپلمه مراحل گزینشش رو انجام بده !!! وا مصیبتا
سیستم گزینش سیستم خوبیه برای دست یافتن به یه سری اصول و استانداردها که واقعا" لازم هم هست
اما واقعا" کار شاق سیستم گزینش کشور رو در همه نهادها و ارگانها و سازمانهای دولتی همه دیدن
و دیدن که کاری که این افراد انجام دادند اسرائیل و آمریکا نتونسته بود
بهتر نیست بیائم اولین قدمی که برمیداریم اینها باشند:
1- گزینش مجدد نیروهای هسته های گزینش و سنجش بار علمی ، تعهدی ، اخلاقی ، ولایتی ، و حب وطن از ایشان توسط افراد دلسوز و با ایمان و انقلابی
2- سنجش کارنامه عملکرد نیروهای گزینش شده و ثبت عمل نیروهای گزینش شده بصورت مثبت یا منفی در پرونده نیروهای گزینش کننده بصورت سالیانه یا فصلی
3 - استفاده از افراد مجرب و بدون غرض و نیروهای با کارنامه درخشان مدیریتی مربوط به همان سازمان در هسته های گزینش
4- فرهنگ سازی شایسته سالاری و انتخاب شایسته متعهد بین نیروهای گزینش کننده
!!!!!!!!!!
پس با تغییراتی که در بالا اشاره شد مطمئنا" زمینه برای کشف استعدادها و بروز نبوغها بوجود خواهد آمد .
انشاالله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
گزینش مسئول بررسی صلاحیت افراد از لحاظ اخلاقیه نه علمی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
خوب مشخصه آمار زیر آب زنی در ایران بیشتر از جاهای دیگه هستش و در این سیستم آدمای خوب هی میرن پایین و پایین تر
جسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
مقاله بسیار جالب و دلنشیی بود و حتما ازاین مقاله ها بیشتر بنویسید . افراد کارا را کنار می گذارند چون متوجه شدند طرف داناست و می دانند اگر رشد کند دانایان سر کار می آیند و سیستم را متحول می کنند و تعریف از تیم دانایان سرزبان ها می افتد و دیگر جای آن ها آن جا نیست. اما ازچه روشی استفاده می کنند جالب است دقت کنید ، بهانه می کنند و می گویند درچارچوب سازمان کار کن . و ازاین جا شروع می شود که مافوق اجاز نمی دهد طرف ، طرحش را اجرایی کند مثلا می گوید نمی شود باید ببینیم سازمان چی میخواد و یا می گویند خارج از سازمان کارنکن و سازمان اینو نخواسته و کم کم فرد یا مدیر کارا و توانمند حوصله اش سر می رود و چون نمی تواند مطابق با طرح های آبکی کار کند کم کاری می کند و روزی می رسد که سر میز صبحانه از زبان او می شنوند که می گوید دیگر نمی توانم کار کنم و از خدا خواسته می گویند هرچی شما صلاح بدانید و کنار می گذارندش. تازه این جوانمردانه ترین شیوه اش بود رفقا.
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
با سلام
مطالب زیبا و مفصلی توسط خوانندگان محترم نوشته شده است در ارائه یک نظر کلی که کمی نزدیک به پاسخ حسین آقا است عرض می کنم:

بنظر می رسد همه ما مدعی هستیم که در کار خود متخصص هستیم!! (با خواندن کامنت ها تا اینجا من این نتیجه گیری را کردم) به عقیده من این اولین اشکال است.
اگر چه با صحبت اکثریت مبنی بر وجود مدیران نالایق موافقم اما می خواهم زاویه دید را به سمت دیگر ببرم، فرض کنید یک تیم تخصصی در یک کار تخصصی شما را دعوت کرده اند تا به آنها بپیوندید یا اصطلاحا استخدام شده اید و در انجام آن کار از شما وظایفی را خواسته اند (که می تواند مطابق میل شما نباشد) حالا سوال این است آیا شما باید از مدیر بالادست خودتان حرف شنوی داشته باشید یا خیر؟

بگذارید اینطور پیش برویم: چه اشکالی دارد اگر شما کار اشتباه دستور داده شده (البته فرض می شود) مدیر را بپذیرید و طبق خواسته وی انجام داده و تکمیل کنید و در کنار گزارش نهایی نظر خودتان را هم اضافه کنید و آنوقت منتظر بازخورد باشید؟.

هموطنان عزیز براستی ما ایرانیها دچار چند اشکال اساسی هستیم که از بدو زندگی و در مدارس ابتدایی باید اصلاح شوند

* ما در انجام یک کار گروهی ضعیف هستیم
* ما در پذیرفتن اینکه همکارمان می تواند از ما بهتر باشد ضعیف هستیم، حداقل بپذیریم وی در تخصص و گرایش خودش همانند ما قوی و مسلط است.
* متاسفانه خیلی وقتها ما دستورات و سیاست مدیر بالادستی خود را اجرا نمی کنیم یا بد اجرا می کنیم و دقیقا از وی انتقاد می کنیم که او نمی داند و این فقط من هستم که می دانم.
اجازه بدهیم در کارمان یک فرآیند سیستمی صورت گیرد نه یک فرآیند فردی. اجازه دهیم سیستم کار را پیش ببرد نه آدم ها، و در واقع کاری بکنیم که یک آدم بخشی از یک سیستم باشد نه همه آن.

سربلند باشید
عاشق وطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
با سلام
اينجانب كارمند قراردادي يك سازمان دولتي با مدرك كارشناسي ارشد الكترونيك از دانشگاه معتبر دلتي هستم.تمام كساني كه بنده را ميشناسند يا با من كار كرده اند به تسلط بنده برروي مسائل فني و اداري اذعان داشتند.اما فقط به دليل امتناع از ورود به باند و باند بازي و متنفر بودن از اين مسائل وضعيتم در اداره طوري است كه هر روز با حاشيه و زيرآب زنيه همكاراني كه نه تخصصي دارند و نه ميتوانند داشته باشند روبرو هستم و اين مشكل نه فقط براي من بلكه براي خيلي از افراد دلسوز و متخصص نيز وجود دارد كه اميدوارم روزي را ببنيم كه اين فساد و باند بازيها از ادارات ما جمع شده باشد.باميد خدا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
کار امریکا و اسراییل است
نظرات بیشتر