خيلي چيزه جالبي نوشتيد. خوب است.
حالا به فرض اين كه گفتيم. مثلا فساد 3هزار ميلياردي و يا اون آقايي كه از مردهها پول ميگرفته و ... چه شد!!
به نظر من اگر بازرسيها خوب باشد فساد خيلي كمتر ميشه
متاسفانه به علت نبود چنین قانون و حمایتی ما ایرانی ها تبدیل شدیم به ملتی که قریب به همه افراد آن ریگی به کفش دارند نتیجتاً همه از ترس افشای خودشان به همکاری با فساد تمایل بیشتری دارند تا به مبارزه با آن ! راهش چیست؟ عفو عمومی نسبت به گذشته افراد و همزمان تشدید مجازات به شکل عبرت آموز به همراه تصویب قانون حمایت از افشای فساد و پشتیبانی از کسانی که سوت را به صدا در می آورند .
جدیداً کلمه خبرچین به آدم فروش ارتقای درجه پیدا کرده...
غافل از اینکه بعضی از این حرفهای بظاهر لو دادن خلاف های سنگین افراد یا سازمانها باعث نجات یک مملکت از یک بحران بزرگ مالی,سیاسی,فرهنگی میشه
100% مالیات اصناف کشور که بیش از سه میلیون واحد می باشد به روش چانه زنی وبا فقط تشخیص مامور سازمان مالیاتی تعیین می شود وهیچ سند ودفتری از هیچ کاسبی قبول نشده ونمی شود . قطعا روش اخذ مالیات در کشور ما ظالمانه می باشد که بیشتر به دولت خسارت وارد می شود . آیا مسئولان نمی فهمند که این روش به ضرر مردم وکشوراست ؟ قطعا اگر تشخیص مالیات به عهده مؤدی گذاشته شود در آمد دولت چندین برابر افزایش خواهد یافت ، اما سازمان حاضر نیست به این فساد خاتمه دهد . علت هم کاملا روشن است : بسیاری از مؤدیان وممیزان از این روش فاسد دارند بهره می برند وثانیا با واگذاری تشخیص به عهده مردم وراستگو دانستن آنها مگر با ارائه سند مورد قبول ، سازمان مالیاتی کوچک وبسیاری از عناوین وپستها وپاداش ها و....کاسته خواهد شد و طبیعی است که سازمان با هرگونه شفاف سازی واعتماد به مردم مخالفت نماید .
خدمت شما عرض شود اولا همت ملی باشد درضمن مثل دولی که اعتقاد به جنگ با فساد دارند قوانین محکم همراه با اجرا داشته ودراین زمینه خبرنگاران را مورد حمایت قرار بگیرند متاسفانه در بعضی از ادارات عـلنا رشوه خواری مرسوم شده که همه واقف هسنند این یعنی نابودی ثمرات بدست امده وپول دارشدن عده ای
سلام
در ایران چون اکثرا فرار مالیاتی مبالغ بالا در بین شرکتهایی اتفاق میافتد که در ارکان قدرت صاحب نفوذ هستند افشای این فساد فقط به ضرر شخص افشا کننده است . پاداش که پیشکش هزارجور تهدید و مشکلات دیگر برایش ایجاد میکنند . و اگر خیلی شانس بیاورد مثل من اداره دارایی ...... میگوید ما جرات مقابله به آن شرکت را نداریم اگر کسی از حامیهای آن شرکت به ما زنگ بزند خودمو خیس میکنم .
اگر لازم باشد مدارک مستند پول شویی و فرار مالیاتی این شرکت موجود است .
مسالۀ زنجیرۀ فساد یا به قول یک نماینده فساد سیستماتیک است. معمولاً در اداره ها یک باند برای مفاسد وجود دارد که حتی دستشان در برخی دستگاههای نظارتی بند است. فکر نکنید این مشکل فقط در ایران وجود دارد ولی در کشورهای پیشرفته بسیار راحت آنرا حل کرده اند شما نمیتوانید زندگی مرفه تر از درآمدتان داشته باشید. اگر یک کارمند معمولی یکدفعه صاحب چندین ملک شود به سفرهای گران قیمت خارجی برود یا خودرویی خارج از عرف بخرد به سرعت مورد توجه دستگاههای نظارتی قرار میگیرد. این شناسایی به کمک نرم افزارهای هوشمند انجام میشود و حتی تا 4 نسل خانوادۀ افراد بخصوص مقامات عالی کشورها همیشه تحت نظارت هستند. قوانین مبارزه با پول شویی یا اعلام دارایی از جمله مهمترین ابزار مبارزه با فساد هستند.
حالا به فرض اين كه گفتيم. مثلا فساد 3هزار ميلياردي و يا اون آقايي كه از مردهها پول ميگرفته و ... چه شد!!
به نظر من اگر بازرسيها خوب باشد فساد خيلي كمتر ميشه