متاسفانه توقع ملی پزشکان بسیار بالاست. با وجودیکه بقیه مشاغل بسیار کمتر از نرمال جهانی درآمد دارند، پزشکان نزدیک و برخی مواقع بالاتر از نرمال جهانی درآمد دارند و باز گلایه می کنند که تعرفه ها باید واقعی شود(خود وزیر هم این اداعا را بارها تکرار کرده اند.)
مثلا یک دکتری تخصصی مهندسی و یا علوم پایه که همتراز یک پزشک فوق تخصص است تقریبا 2 درصد درامد یک فوق تخصص پزشکی را دارد. و الی آخر...
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
مهندس و علوم پایه چند تا کشیک تو عمرش داده؟
چند بار از خواب وقت و بی وقت بیدار شده؟
پزشکان به نسبت زحمتشون کم هم میگیرن ولی...
ولی دولت باید حمایت کند که نمیکند
ناشناس
||
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
ببخید پزشکی که تو مطبش نشسته پول ویزیتش 15000 تومنه ، زیر میزی هم میگیره از بیمارستانم حقوق میگیره،شما بیا با کل مردم مقایسه کن و بعد از حقوق کم و سختی کارت حرف بزن .
ناشناس
||
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
از دایره انصاف خارج نشوید! 2% را از کجایتان دراوردین؟اگر معدود ÷زشکانی را می فرمایید که از مطب و بیمارستان بخش خصوصی درامد بالا دارند خوب عزیزم به شرکت های مهندسی که درامدهای میلیاردی دارند هم توجه بفرما، خدایا همه ما را در حرف زدن مراقبت نما!
علیرضا
||
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
عزیزم دکتری تخصصی همتراز فوق تخصص نیست ، همتراز عمومیه ، وقتی نمیدونی حرف نزن لطفا
ناشناس
||
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
هر وقت مهندس و علوم پایه سختی های پزشکی رو کشیدن و 4 تا کشیک دادن و طرح رفتن اون وقت ....
ناشناس
||
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
سخت در اشتباهی.
بیشتر پزشکان که شامل پزشکان عمومی می شوند درآمدی در حد مشاغلی که گفتید دارند.
ناشناس
||
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
هر وقت یک شب تو بیمارستان تا صبح بیدار بودی کشیک دادی اونوقت بیا نظر بده.
ناشناس
||
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
آقا جان کجای کاری؟
رزیدنت جراحی در ماه 20 تا کشیک میده و 10 روز دیگر رو هم 12 ساعت سر کاره. روزی شاید 20 تا مریض ویزیت میکنه و 2 3 تا جراحی انجام میده
اونوقت حقوقش اگر متاهل باشه 620 هزار تومان
بعد از 4 سال با این وضعیت هم باید 8 سال بره منطقه محروم و با همین شرایط کار کنه
قبلش هم 7 سال درس خونده و 2 سال کشیک داده و 2 سال در منطقه محروم طرح بوده
رضا
||
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
علیرضا خان وقتی تو هم نمیدونی حرف نزن ، فوق لیسانس برابر دکتر عمومیه.دکترای تخصصی میشه مثل متخصص پزشکی.نه پزشک عمومی نه فوق تخصص.
والا من هر موقع نظر میدم میگن 24ساعت دیگه بررسی میشه
ولی سیستم کشور ما در زمینه بهداشت و درمان واقعا ضعیفه
تو شهرستان رزن استان همدان یه بیمارستان هست که بهتره بهش بگن تیمارستان
ريشه همه مشكلات بيمه ها هستند و تا بيمه ها پرداخت خود را همانند دريافت نقدي و منظم خود اصلاح نكنن همين آش است و همين كاسه. امان از دست اين بيمه ها ، بيمه ها، بيمه ها
دقت كردين كمترين تعهد را براي خود قائل هستند تازه همان را هم عمل نمي كنن...!!!
وزارت بهداشت بجای انکه بیشتر بدنبال حق و حقوق مردم باشد ، بدنبال حقوق پزشکان و متخصصان است . البته از وزارتخانه ای که همه مدیران ارشد و تصمیم گیرندگان ان از همین صنف اطبا هستند توقع بیشتری نیست . در کشور ما این صنف به تافته جدا بافته از بقیه مشاغل تبدیل شده اند . چرا در کشوری که متوسط حقوق بسیاری از مردم و کارگران حدود پانصد هزار تومان است ، این صنف خواهان افزایش تعرفه های خود هستند و جناب وزیر و مجموعه تحت امرشان همواره از این خواسته حمایت می کنند. مگر این پزشکان در همین مملکت زندگی نمی کنند. ایا در کشورهای دیگر هم این همه تفاوت در درامد یک پزشک با شغل دیگر وجود دارد. حقوق یک پزشک شاغل در طرح پزشک خانواده 5 تا 9 میلیون در نظر گرفته شده است که حتی با این حقوق نیز خیلی از ظرفیتهای شغلی ان خالی مانده است یعنی شغل با این درامد وجود دارد اما متقاضی برای ان موجود نیست . جالب اینجاست که بعضا از طرف مسئولین وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی ادعا می شود که پزشکان بیکار وجود دارند و بایستی ظرفیت پذیرش دانشجو در این رشته ها کاهش یابد. ایا شما رشته دانشگاهی را می شناسید که فارغ التحصیل ان پس از خروج از دانشگاه ، چنین فرصت شغلی را از نظر درامد و امنیت شغلی داشته باشد . در فراخوانی که در منطقه نفتی و بد اب و هوای عسلویه صورت گرفت ظرف چند ماه تمامی ظرفیتهای شغلی ان توسط فارغ التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته های فنی تکمیل شد . این یعنی عرضه و تقاضای درست و عادلانه در تربیت دانشجو . ولی در مورد پزشکان ، این مسئله همواره برعکس هست . همیشه برای فرستادن پزشک به مناطق محروم ، وزارت بهداشت به پزشکان باج داده است ، دست انها را در گرفتن زیر میزی باز گذاشته و در حقیقت ریسکی برای انها در نظر نگرفته است(اگر یک در ده هزار شکایت شود از پزشک اضافه دریافتی را گرفته و به شاکی مسترد می دارد!!!)
همه این مشکلات به این خاطر است که وزارت بهداشت خود متولی اموزش پزشکی نیز می باشد ، موردی که در ان، کشور ما تقریبا یک استثنا است . این مسئله باعث شده است که وزارت بهداشت در کشور ما به اداره تحت امر یک سازمان صنفی به نام سازمان نظام پزشکی تبدیل شود. تمامی تصمیمات در زمینه تعرفه ، تعداد پذیرش دانشجو توسط سازمانی بررسی و تصمیم گیری می شود که اعضا اصلی ان خود از سازمان نظام پزشکی می باشند و بدیهی است که این وزارت خانه تصمیمی نمی گیرد که به ضرر منافع پزشکان باشد ، در حقیقت همواره در بحث منافع پزشک یا مردم ، طرف پزشکان را گرفته است
چرا در کشوری با این همه نیروی جوان مستعد ، وزارت بهداشت از تربیت نیروی بیشتر خودداری می نماید و برای جلب موافقت یک پزشک در یک شهر کوچکتر یا محروم بایستی این همه به او باج داده شود ؟ ایا رشته یا شغل پزشکی تافته جدا بافته از سایر رشته ها و شغل ها است ؟
چرا وزارت بهداشت با عرضه کم پزشک و متخصص ، همواره مردم را محتاج این صنف نگاه داشته است در حالیکه در کشورهای پیشرفته ، عرضه و تقاضا بصورتی است که پزشکان باید در جهت جلب رضایت مشتری یا مریض تلاش کنند. ایا به نظر شما عرضه و تقاضا در تربیت پزشک به نفع مردم است؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
همین نظرات کارشناسی! است که وضعیت مملکت را به اینجا رسانده است
ناشناس
||
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
وقتی ادم اطلاع نداره نباید حرف بزنه... کدوم دانشجوی دانشگاه دولتی میره طرح و 2 تا 6 سال از جوونیش رو توی یه محل محروم میگذرونه... حتی خونواده ادم هم به خاطر طرحش اواره میشن... خدا از ادمای بی انصاف نگذره!!!!!
حامد
||
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
احسنت به استدلال و گفته ی حق شما
ناشناس
||
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
متاسفانه اندکی از پزشکانی که بی انصافی کردن نام این رشته مقدس رو خراب کردن
انصافا شماها در اطراف و فامیلتون چند برابر پزشکان بی وجدان، پزشک با وجدان دیدین؟
این طور هم نیست که بگیم پزشکا دزدن و مردم رو میچاپن
من مبتلا دیابت نوع 1 هستمبرای کنترل این بیماری باید حداقل روزی چهارمرتبه میزان قند خون اندازه گیری شود بجر قیمت دستگاه هر بار تست به نواری احتیاج دارد که قیمت هر عدد آن حدود 1000 تومان است و از آنجا که بدن من و بسیاری دیگر از بیماران به انواع معمولی انسولین حساسیت دارد از قلم های (دو نوع) انسولین استفاده می کنم که قلمی که قبلا 12500 تومان بود الان 27000 تومان شده و هر قلم برای دو هفته استفاده است یعنی ماهی 108 هزار تومان قلم و 120 هزار تومان نوار تست قند خون جالب اینکه یک ریال از این مبالغ را نه بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکند و نه هیچ بیمه تکمیلی ای.
بیمه کشاورزان و عشایر هم که فقط اسم بیمه را دارد . کدام مرکز بهداشت و بیمارستان دولتی در شهرستانها امکانات برای جراحی و یا بستری مناسب را دارد ؟! کدام پزشک متخصص با بیمه روستایی و عشایری کارمیکند ؟! کدام یک از این مسئولین وزارت بهداشت راضی میشوند این نوع بیمه را برای خود وخانواده خود انجام دهند ؟!
به عبارتی این هم بیمه نیست فقط عوام فریبی و نمایش و تبلیغات است
خانم وزير ماه قبل چسب دندان گرفته ام هفتاد هزارريال اين ماه گرفته ام يكصدو پنجاه هزار ريال .در عرض يكماه صد در صد افزايش قيمت اسمش را چه مي توان گذاشت .؟