دم فرهنگ غرب گرم که قهرمانان رو پاداش میده و ناقهرمانان رو هم به نوعی تشویق به موفقیت میکنه که مصداق دستور اسلامه
به نظر میاد زمینه موفقیت در فرهنگ ما مثل فرود در باتلاق است که منجر به مرگ تدریجی میشود. تاریخ رو ورق بزنیم و ببینیم که چه کردیم با
امیر کبیر, بازرگان, ....,....و
اگر در شرکت های هواپیمایی هر یک از کشور ها که ناوگان هواپیمایی ان در سطح کشور بود .حداقل یک هییتی برای رسیدگی به این جریانات تعییم میکردند و نتیجه را به ملت اعلام میکردند.ولی در اینجا با رها کردن قهرمان ماجرا درفضایی شناور در ماجرا حتما نیات محافظه کارانه ای پشت قضیه است و البته تشویق اقای شهبازی نه تنها برای وی بلکه برای خود هواپیمایی هما نیز افتخار افرین می بود که در شرایط تحریمها متخصصین ما با تحریمها تا حد جانشان مبارزه میکنند.این روش برخورد با کاپیتان شهبازی بیانگر هرج و مرج و سو مدیریت در سازمان هواپیمایی کشوری است و با فرار مغزی دیگر از ایران اسلامیمان اول به اسلام خیانت شده است که الگوی از خود گذشتگی ماست و دوم به ملت اهانت وخیانت شده است.
بنابراین در ماجرا لازم است یک هیئتی از سوی نظام تعیین تا شاید با تحقیق منصفانه
حقایق را روشن نمایند شاید با این تحقیقات یک جریان مشکوک هم در سازمان هواپیمایی کشوری و یا شرکت هما کشف شود........
چرا موقعی که هواپیمایی سقوط می کند و کسی زنده نمی ماند تقصیر را برگردن خلبان می اندازند . این در حالی است که سینیور و سینیوریتا و سایرین نیز در هواپیما بوده اند ؟؟؟
پاسخ ها
overactive
||
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
آی گل گفتی...
ناشناس
||
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
این نظرت حرف نداره و پاسخ همه این مغلطه ها رو روشن می کنه
اگر کاپیتان عقدایی رو روز اول معرفی می کردند ، الان بازنشسته شده بود. اگر رستگارفر رو معرفی می کردند ، الان او بازنشسته شده بود.
اشتباهشون این بود که مدیر عامل و رییس پشتیبانی و حراست و غیره رو در این عملیات و افتخار سهیم نکردن
به نظر میاد زمینه موفقیت در فرهنگ ما مثل فرود در باتلاق است که منجر به مرگ تدریجی میشود. تاریخ رو ورق بزنیم و ببینیم که چه کردیم با
امیر کبیر, بازرگان, ....,....و