عرض شود از انجا که ما عادت نداریم هر چیزی را از راهش حل کنیم سعی میکنیم با دور زدن موقتا مشکل را بر طرف کنیم غافل از اینکه ان مشکل هم دور میزنه و اینبار چنان بر سرمون میکوبه که تا مدتها گیج میزنیم.
روشی که دولت مردان کشورمون هم سال هاست که این شیوه را در پیش گرفتند و امروز ضربات سنگین ان تو سر مردم فرود میاد.اندکی فکر می باید.....کرد.
اگر به گذشته دور خود نگاه کنیم متوجه می شویم که این همه پیشرفت و هنر با تنبلی بدست نمی آید . اما در زمان قاجار و پهلوی که به مردم القا می شد که صنعت مختص غربی هاست وایرانی ها توانایی کارهای بزرگ را ندارند به مرور فرهنگ تنبلی در مردم شکل گرفت. البته اوایل انقلاب و دوران جنگ تغییرات زیادی در فرهنگ مردم ایران شکل گرفت اما اکنون با توجه به عدم توجه مسئولین به قانون ها و عدم برخورد مناسب با تخلفات دستگاهای دولتی کشور و عدم اجرای صحیح قانون از هر منظر ، مردم نیز علاقه زیادی به قانون نشان نمی دهند و قانون گریزی را زرنگی می دانند.چه در ادارات چه در رانندگی وچه حتی در صف نان . . .
پاسخ ها
اقا مجید
||
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
اخه کدوم پیشرفت؟ اگه نفت کشف نمیشد و پهلوی اول هم نبود که ما حالا از افغانهای سال 2000 هم عقب تر بودیم عزیزم.
البته افغانستان داره از ما جلو میزنه و تا چند سال دیگر باید برای کار بریم اونجا.
این افاده در کردنها و منم زدنهای ما از هر افتی بالا تر است.
اگر هم افتخاری هم مال کورش و داریوش داشتیم که حذفشان کردیم.
آنچه که در کشور ما رخ داده است جایگزینی و وارونه شدن ارزشها است. بعنوان مثال:
در همه جای دنیا احترام به قانون یک ارزش است. و دروغگویی یک ضد ارزش. اما در کشور ما احترام به قانون، مانند حرکت بین خطوط یا رعایت مقررات رانندگی، به ضد ارزش تبدیل شده است. و وقتی پلیس ما را متوقف می کند آنگاه سیل دروغ است که برای فریب پلیس به او تحویل می دهیم.
ايراني همانطور كه گفتيد خيلي زرنگ است و همين زرنگي او باعث شده است كه همگي
راه دور زدن قانون را ياد گرفته اند و وقتي هم ضعف مديريت قضايي چاشني آن شود مي شود : هر دم از باغ بري مي رسد
تازه تر از تازه تري مي رسد
ما خیلی ساده ایم که هر کسی میتواند با افکار خود ما را گول بزند و هر کسی می اید هندوانه زیر بقلمان جا میدهد و ما هم باور میکنیم تا الان گول خورده ایم و منبعد هم گول این سیاست بازان را خواهیم خورد
این یک فرهنگ است که از عومل متعددی ریشه و پیوند گرفته ، فرض کنید هم اکنون در زمانی زندگی میکنیم که مغولها بر ایران حاکم اند ( صدها سال پیش ) در آن مقطع هر کار خلاف قانون ، یه زرنگی همه کس پسند شمرده می شده و تداوم آن...