ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
آخه این همه دکترا میخوان چیکار کنند
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
اول اینکه نظر دانشجئ در نحوه آزمون گرفتن اصلا مهم نیست چون دانشجوها دنبال راحترین راه هستند.
دوم اینکه مشکل ما اینه که تعداد متقاشی ها خیلی زیاد است هنوز خیلی ها نمی دونند چرا می خوان دکتری بخونند اصلا بعا دکتری چه می خواهند انجام بدهند چون بعد از پان هم مشکا کار پیدا کردن دارن.
این مشکلی است که متاسفانه هر کدام از ما با ورود به دوره بعد حل پان را به تا خیر می اندازیم
اگر تب دکتری رفتن کم بشه ان وفت افرادی که واقعا علاقه دارن دنبال تحصیل می روند و دیگر پارتی بازی و پازمون های انچنانی مطرح نخواهد بود
مشکلات کشور ما انقدر زیاد هست که در کنار دکتری به تعداد زیادی فوق لیسانس هم نیاز باشه
توصیه من به عنوان کیب که تازه دکتری گرفته اینه که دنبال گرفتن مدرک نروید برید از الان دنبال کاری که مفید باشه
دانشجوی دکتری دانشگاه تهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
در کشور ما به دلیل تقاضای زیاد برای ادامه تحصیل در بین جوانان( به دلایلی همچون بیکاری، صنعت ضعیف، پژوهش و تحقیقات صرفا روی کاغذ و برای آنطرفیها، اهمیت ندادن مسولان محترم به پتانسیلهای جوان کشور و هزاران مورد دیگر)و کمبود دانشگاههای معتبر و اساتید(لازم به ذکر است که وزارت علوم اگر درست می گوید و در جهت پیشرفت قدم بر میدارد آمارهای الکی از جذب هیئت علمی ندهد، تابناک این را هم پیگیری کن)فیلتراسیون اولیه برای پذیرش دکترا از بین خیل عظیم شرکت کنندگان اجتناب ناپذیر است. به نظر بنده این هم خیلی ساده است و خود آقایان بهتر از من و شما میدانند و این فیلمها فقط برای انتخاب برخی از آقازاده ها و نور چشمی هاست. راه حل:: همه داوطلبان فعالیتهای پژوهشی خود را به سازمان سنجش بفرستند و امتیازدهی توسط اساتید مرتبط (بدون دانستن نام داوطلب) صورت گیرد (مانند آیین نامه ارتقا خود اساتید در دانشگاه) به اضافه نمره آزمون کتبی و در نهایت پذیرش بر اساس نمره نهایی. در ضمن موارد و امتیازات پژوهشی از سوی سازمان سنجش قبلا اعلام شود تا هر داوطلب با مسیر لازم برای قبولی آشنایی کامل داشته باشد. در ضمن در خود آزمون کتبی نیز منابع و مراجع به درستی مشخص شده و اساتید را مکلف به طرح سوال از آن منابع مشخص نمایند نه اینکه هر استاد بنا به سلیقه خود سوال طرح نماید و داتشجویان در انتخاب منبع مناسب گیج بمانند.
با تشکر و به امید گسترش عدالت در جذب دانشجویان دکتری برای ساختن ایرانی آباد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
در اینکه آمر جذبی که وزارت علوم میدهد بشدت دروغین است شکی نیست.
متاسفانه همه این آمار را باور کرده اند.
تابناک لطفا این مورد را پیگیری کنو به خدا آمار جذب و نیازهای جذب دانشگاهها دروغین است.
یک استاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
بنده یک استاد در رشته فنی هستم که دانشجوی دکتری دارم. دکتری مقطعی است که در آن پژوهش در سطح عالی صورت میپذیرد و نیازمند دانشجو و استاد قوی و هم سطح و موضوع بروز است و اگر یکی از سه ضلع این مثلث بلغزد خروجی مطلوبی نخواهد داشت. مهمترین اصل دیگر در دکترا تعامل تنگاتنگ بین استاد و دانشجو است و این نیازمند شناخت قبلی استاد از دانشجو و اثبات توانایی های دانشجو است. حال قضاوت کنید که مثلا یک دانشجوی دانشگاه سطح پایین بصورت تصادفی (مثل خواندن جزوه دانشگاه خاص) رتبه 3 بیاورد و در دانشگاه خوب قبول شود!!!! انتظار دارید خروجی چه خواهد بود؟؟؟ پس بنظرم چنین کنکورهایی فقط به پایه های علمی کشور آسیب میزند و در دراز مدت مجبور به برگرداندن آن به حالت قبلی خواهند شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
استاد فقط ضلع مربوط به دانشجو رو می بینید؟ آیا در ضلع اساتید هیچ مشکلی نمی بینید؟ یا ضلع موضوعات قابل قبول و مفید دیگه مشکلشون حل شده؟ انصافا اگر به سطح سواد اساتید در کشور بخواهید نمره دهید، چند خواهید داد؟ از 100.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
بصورت تصادفی، مثل خواندن جزوه دانشگاه خاص!!!! ممنون از درک بالای شما!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
شما به عنوان يك استاد نمي دونيد كه الزاما دانشجوي يك دانشگاه پايين دانشجوي بدي نيست!؟
همينطوري قضاوت مي كنيد؟
شماها رو كي فرستاده اونجا!؟
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
من از داوطلبان شرکت در آزمون دکتزی (روانشناسی تربیتی ) هستم در اطلاعیه جدید 9/9/91 سازمان سنجش در بند 8 آمده است : (- كدرشته امتحاني 2133 (مجموعه روان‌شناسي) از گروه آزمايشي علوم انساني، شامل گرايش‌هاي: «روان­شناسی عمومي، روان‌شناسي باليني، روان‌شناسي سلامت، روان‌شناسي تربيتي» مي‌باشد.)
حال آنکه روانشناسی تربیتی با کد ثبت نامی 2125 وجود دارد و هیچ توضیحی در خصوص حذف این کد نیامده است و از طرفی روانشناسی تربیتی به عنوان یکی از گرایشهای محموعه روانشناسی با کد 2133 ذکر شده که با عث سردرگمی داوطلبان می شود
و ما نمی دانیم برای شرکت در رشته روانشناسی تربیتی کد 2125 را بزنیم ویا در اطلاعیه جدید 2133؟
اگر کد 2133 صحیح هست چرا کد 2155 حذف نشد؟ و اگر کد 2155 درست است چرا رشته روانشناسی تربیتی جزء گرایشهای 2133 آمده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
معلومه تعداد کسانی که قبول نشدن خیلی بیشتره... پس باید هم انقدر داد و قال شنیده بشه... کدوم استاد از دانشجوی دکترای قوی بدش میاد ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
با سلام
......................... من دانشجوی ارشد این دانشگاه هستم و البته قصدی برای ادامه تحصیل در ایران هم ندارم که شور دکترا را بزنم. برخلاف نظر شما بسیاری از دانشجویان به قول شما ممتاز (رتبه ی کنکور هیچگاه نشان دهنده ی ممتاز بودن نیست) امسال در دانشگاه تهران پذیرش گرفته اند و ذکر چند مورد انگشت شمار جفاست. امسال دو مورد از همین ممتازها در رشته ی ما و با استاد اینجانب پذیرفته شده اند اما. اما از آنجا که دانش آنها هیچ رتباطی با تخصص استاد گرامی ندارد متاسفانه این دو نفر علاوه بر گذراندن دروس دکترا باید به عنوان مستمع آزاد سر دو کلاس ارشد و حتی !!! حتی سر یک کلاس کارشناسی تشریف ببرند تا شاید بعد از 2سال تازه به اندازه ای شوند که بتوانند به عنوان یک دانشجوی دکترا با استاد پایان نامه شروع کنند. لطفا با رعایت عدل و درنظر گرفتن موارد فراوان دست به نقد بزنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
این روش یعنی مشکلو به جلو هل دادن.به تاریخچه کنکور و داوطلبان نگاه کنید.وقتی که حجم زیاد دانش آموزان به کنکور سراسری رسید و تقاضای مردم و افکار عمومی به برداشتن یا افزایش تعداد پذیرفته شدگان رفت، خوب بهترین راه برای مسئولان وزارت علوم چی بود. افزایش پذیرفته شدگان و هل دادن مشکل به جلو، دوباره همین مشکل به کارشناسی ارشد و حالا هم دکتری رسیده. مشکل اینه که اونایی که ایران با سایر جاهای دنیا مقایسه می کنن به این توجه نمی کنن که در بقیه دنیا اگه نگیم مدرک تحصیلی در انتخاب شغل بی تاثیره، لااقل کم تاثیره و صرف مدرک تحصیلی جای خودشو به تجربه کاری داده. در صورتی که در کشور ما این طور نیست.اساتید به این نکته توجه کنن.
نظام آموزش عالی ایران مریضه و مثل همه ی حوزهها از جمله اقتصاد، فرهنگ،سیاست نیاز به بازنگری داره. البته بر اساس تجربه ای در این مدت تحصیل در دانشگاه ها کسب کردم این نکته برای من روشن شد که تفکر غالب اساتید دانشگاه هادر پذیرش مقطع دکتری پذیرفتن دانشجویان هم فکر و هم خط با اونها است چراکه نسل جدید نسبت به نسل اون ها حداقل از لحاظ حفظیات قوی تر هستن و این امر رو خطری برای خودشون می بینن.
منصوري زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
در مطلب فوق دو نكته به نظر من نياز به توضيح دارد. نخست اينكه اگر 85 درصد داوطلبان خواهان كاهش اثر مصاحبه هستند؛ لازم است ابدانيد كه 100 درصد داوطلب كنكور سراسري خواهان حذف كنكور و ورود بدون دردسر به دانشگاه هستند. بنابراين از دانشگاه تهران يا هر دانشگاه ديگري انتظار نداشته باشيد به خواست اين حجم از داوطلبان مصاحبه را لغو كنند.
نكته دوم درباره نظر هيات ممتحن در 6 بندي است كه هاي لايت كرده ايد. هيات ممتحن يكنفر نيست و براي نمره دهي خود ملاك هاي قابل اتكايي دارند. مثلا اگر نمره مقاله از صفر تا يك تعيين شده است روش نمره دهي به يك مقاله خاص معمولا بر اساس رتبه كنفرانس يا مجله صورت مي گيرد. مثلا كنفرانس هاي ملي را نمره يك و كنفرانس هاي منطقه اي را 0.5 ، كنفرانس هاي دانشجويي را 0.25 و كنفرانس هاي بدون داوري را صفر در نظر مي گيرند. اغلب دانشگاه ها هم قبل از برگزاري آزمون يك چارت نمره براي اينكار دارند.
در ايران يكي از ملاك هاي پذيرش دكتري چاپ دو مقاله علمي-پژوهشي در مجلات معتبر است از اين رو اساتيد سعي مي كنند دانشجويي را انتخاب كنند كه قادر به انجام تحقيق با كيفيت و ارائه آن است. طبيعي است كه دانشجويي كه در رزومه خود مقالاتي داشته باشد، بيشتر نظر اساتيد را جلب خواهند كرد. زيرا از نشان دهنده اين است كه وي توانايي مذكور در انجام پژوهش و توليد خروجي قابل چاپ را داراست.
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
شما فقط دادن نمره صفر به کسایی که دارای چندین تحقیق و مقاله ISI دارند رو برای من تحلیل کن همه حرفاتئ قبول میکنم .
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
به نظر من کاری که سازمان سنجش جدیدا برا آزمون دکترا شروع کرده و ضریب آزمون کتبی رو بالا برده قابل تحسینه.
اون دوستانی هم که مخالف شکل جدید برگزاری آزمون دکترا هستند باید بدونند که ما تو همه دانشگاه های کشور مقطع دکترا نداریم و تا سال قبل متاسفانه اکثر دانشگاهها دانشجویان خودشونو برا مقطع دکترا می پذیرفتند و این امر مغایر با عدالت آموزشی بود ... من به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی از این اقدام سازمان سنجش نهایت تشکر رو دارم.
نظرات بیشتر