ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
جناب دایی و مایلی کهن شما چی؟ خبر دارید از این فجایع؟
خدا از همه کسانی که به نحوی مقصرن چه از کسانی که این اعمال سخیف را انجام می دهند تا کسانی ساکت از کنار این فجایع رد می شوند، نگذره.خدا خیرتون نده نامسلمونا
ایمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
مختص فوتبال نیست تو ورزش کاراته هم هست. از مربیان یا داوران سوال کنید . همه می دونند... اما....؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
چند سال پیش بود دو تا جوونو به جرم لواط اعدام کردند حکم سریع السیر اجرا شد حالا اون مدیرو که به چند نفر اونم بچه تجاوز کرده هیچ کاریش نکردن هیچ پست خوبم داره راحت زندگیشو می کنه احساس خوبی هم داره و کلن زندگی به کامشه
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
با سپاس فراوان بابت این مطالب
ولی خواهشا سعی کنین اسم واقعی این افراد را بیان کنین تا مردم مطلع شوند و دچار دام اینگونه افراد سود جو نشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
بابا تعطیلش کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
تعطیل کنید این فساد خونه رو ام الخبائث شده ای فوتبال
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
این جور وقت‌ها مدعی‌العموم نداریم؟
سیروان
|
Germany
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
متاسفانه مسئولین جوابگو نیستن. این مشکل در همه جا دیده میشه. و این مشکلات حل نمیشه مگر این که مسئولین را زیره ذره بین بگیریم و رسانه ها تکلیفشون رو انجام بدن . مثلا یه نمونش همین الان بود چه دلیلی داره که اسم اشخاص رو کامل نمی نویسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می ترسید؟!!
هادي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
زماني كه اداره يا مركز تربيت بدني مجوز اينگونه مدارس را بهر كسي ميدهد و تحقيق نمي‌كند كه گيرنده امتياز چه كسي است و بعد والدين بيخبر از همه جا كه فكر ميكنند محيط ورزش اين مسائل را ندارد فرزند خود دست يك مشت بي سواد كه معلوم نيست چه سابقه اي دارند و كجا آموزش ديده‌‌اند مي‌سپارند همين قضيه پيش مي‌‌آيد. از قديم يك مشت بيسواد و از همه جا مانده وارد فوتبال ميشدند الان هم همينطور است.
فرهاد
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
اگر فکر می‌کنید که این ماجرا تنها در باشگاه‌های گمنام در جریان است هم اشتباه می‌کنید. همین چند سال پیش بود که «ش. ل» از کارکنان یکی از باشگاه‌های بزرگ پایتخت سه کودک را در مدرسه فوتبال این باشگاه مورد تجاوز قرار داد. «ع. م» که اکنون ریاست یکی از کمیته‌های مبارزه با فساد و ناهنجاری فدراسیون فوتبال را بر عهده دارد، در آن زمان مسئول کمیته انضباطی این تیم بود که در آن ماجرا سکوت کرد و کاری نکرد تا جایی که فرد متجاوز هنوز هم در کنار مسئولان بلند‌پایه این باشگاه پرطرفدار دیده می‌شود.
نظرات بیشتر