چه اشکالی داره طرف رفته یک جا قرداد بسته تموم شده کارش یا نتونسته ادامه بده حالا می خواد برگرده یعنی چی با آبرو ایران بازی کرده، به خاطر پول رفته و از این حرفها. شما دیگه کی هستید
بینندگان این همه نظرات تند امیز فقط واسه رفع عصبانیت خودشون می نویسند که چی بشه.بنده خدا یه اشتباهی کرده ولی اون قدر شهامت داشته که اعتراف کرده.انسان جایزالخطاست.ادم نکشته که ،اختلاس نکرده که،یعنی همه شما از خداوند بخشنده مهربون ترید که بخشیدن این ادم واستون سخته.حق انتخاب داشته رفته دیده اشتباه کرده پاک همتون اون و جهنمی می بینید.جهنمی ماییم که بخشش خدای به این بزرگی رو ناچیز و خودمون و یه قاضی پاک می دونیم.
بیش از60درصدکارمندان وکارکنان زن درتهران وبعضی شهرهای بزرگ به محض اینکه ازسرکار تعطیل می شونددرخیابان کشف حجاب می کنندپس به این هم سخت نگیریدمن که خودم کارمندبودم ودیدم دراداره وموسسه حجابش چه جوری ووقتی که میادبیرون چطوراست حالااین خانم هم پشت پرده وروی پرده رابایک لباس بازی کرده
شما تابناکی ها اگه بخواهید یک نفر را بدبخت کنید تمام کامنت هایی که بر علیه یک نفر است را میگذارید و کامنت هایی که موافق آن فرد است نمیگذارید، خدا پیغمبر ندارید اگه مسلمان واقعی نیستید حداقل کمی آزاده باشید.
اصلا این رابعه اسکویی کی هست؟
به ما چه ارتباطی داره که الان چه تصمیمی گرفته می خواد بیاد یا بره؟ با حجابه یا بی حجاب ، سیگار میکشه یا نمیکشه ؟!!
چرا اینقدر روی بازیگرا و زندگیشون فوکوس هست؟
خود کرده را تدبیر نیست
ولی در کل نظر خودم اینه:
خدا یک جو عقل به تو بده یک کیسه پول به من.