اقتصاد دولتی و رانتی نتیجه ای جز این نداره. خودروسازهای داخلی دلیلی نداره تغییر رویه بدهند وقتی نه درکارخونه هاشونو میبندند نه جریمه درست حسابی میشن نه رقیب دارن. مردم هم انتخابی تو بازه های قیمتی تولیدات اونا ندارند و مجبورند اونارو بخرند.
تمام این بازی ها برای آن بود که تحریمها برداشته شوند و عده ای با بستن قراردادهای کلان ووارد کردن اتومبیلهای کامل اعم از سواری و اتوبوس و وواگن و کامیون و هواپیما . هم کار و تولید در این مملکت را به نابودی بکشانند و هم توشه ای از این قراردادها شاید برای خود دست و پا کنند و تا این مملکت دچار بحران و نابودی شد جیم و الفرار !!! ایا شخص مسلمان معتقد مردم دوست مملکت دوست و پیرو قران و عترت اهل بیت میاید فوری و انی برای این مملکت شتابانه اینهمه قراردادهای سنگین واردات ببندد ؟؟؟!1 این خرد است و عقل سلیم ؟؟؟؟
بزرگترین آفت صنایع خودرو سازی ما نداشتن واحد پژوهش و توسعه واقعی است . نخستین وظیفه این واحد باید انجام آزمون های مختلف خودرو در شایط آب وهوایی و جاده ای کشور و مطابقت دادن نتایج با استاندارد های روز این صنعت قبل از معرفی محصول جدید به بازار باشد و در مرحله بعد دریافت بازخور از مشتریان و بررسی آنها برای افزایش کیفیت و بروز نگاهداشتن استاندارد ها. این ها بدیهی ترین اقدامات است که متاسفانه هرگز بدرستی مورد توجه نبوده .
ایجاد و احد طراحی قوای محرکه و بدنه بخش تکمیلی کار است که اینهم در مراحل اولیه نمایشی متوقف مانده است.
برای امور فوق اگر بودجه ای حدود ۲ تا ۵ در صد فروش شر کتهای خودرو سازی در نظر گرفته می شد و بدرستی وتحت نظر افراد متخصص هزینه می گردید و حداقل سالی دو بار حسابرسی می شد ما هم در سطح کره جنوبی اگر نه بالا تر قرار داشتیم . همانطور که در صنایع نظامی و هسته ای موفق بوده ایم آن هم با وجود همه تحریم ها .
در کجا تحولی صورت گرفته که باید در خودروسازی صورت بگیره ؟ بخش خصوصی فعال نداریم و مدیریت منابع کشور اکثرا در انحصار یک عده است که باز اکثرا با استفاده از رانت و زدوبند و خوشخدمتی به بالاییها به مدیریت رسیده اند