انتظار داشتم که یک متخصص حقوق فکرش را متوجه پس گرفتن اموال بلوکه شده ایران در خارج ؛ بد عهدی ترکمنها ، استرداد مجرمان اقتصادی و ... بنماید . تابناک فکر نمی کنی که صرفه جویی در اتلاف انرژی از درو پنجره به فکر اشخاصی در سازمان بهینه سازی و دیگر مردم رسیده باشد . حتما این آقا یا فامیل شما است یا آنقدر سایت تان افت کرده که دیگر متخصصان برای شما مقاله نمی فرستند.
جناب نعمتی متاسفانه ما از این درو پنجره های جدید استفاده می کنیم ولی اصلا در گرم نگهداشتن خانه تاثیری نداشته چون ظاهرا کیفیت آن خوب نیست و تزریق گاز بین دو لایه انجام نمی شود به سبب گران بودن...:|
باعث تاسف است که اصول بدیهی تاسیسات و صرفه جویی در مصرف انرژی باید از طرف یک وکیل دعاوی به صورت نامه سرگشاده به رییس جمهور نوشته شود البته کلا نامه آقای احمدی درست است ولی کامل نیست اصول صرفه جویی در مصرف انرژی و آب در ساختمانها چند سالی است تدوین شده و از طرف نظام مهندسی برای اجرا به ناظرین ابلاغ می شود امید است با حمایت قانون و جریمه خاطیان در عرض یک دهه بتوان گام موثری در بهینه سازی مصرف برداشت اما نکات زیادی در نامه آقای احمدی مفقود است که از جمله به اجبار در تنظیم دوره ای سیستمهای گرمایشی منازل و کارگاهها و تفکیک کنتور آب برای هر خانواده و...در بخش سوخت خودرو ممنوعیت ساخت و واردات خودروهای پر مصرف می باشد که تاکنون کسی به ضرورت آنها گویا پی نبرده است
جناب آقای دکتر احمدی
طرح بسیار جالب، ضروری و قابل اعتنایی است ولی به نظر می رسد با این ظرافتی که شما مرحله بندی کرده اید همانند بسیاری از طرح های دیگر بانکی نه تنها منابع در آن مسیری که باید قرار گیرند، قرار نمی گیرند بلکه یک باب جدیدی برای برخی اختلاس ها و کج روی های مالی در کشور ایجاد می شود که ضررش از سوخت هدر رفت فعلی به مراتب بیشتر است. به نظر می رسد باید مردم را توجیه و ترغیب کرد تا خود یک فکری برای این معضل کنند به کمک های بانکب نمی توان امیدوار بود.
طرح به نظر منطقی میرسه. با توجوه به اینکه علت اصلی وارونگی هوا در زمستان عموما سیستمهای گرمایشی منازل و ادارات است (آلودگی ناشی از احتراق گاز) به نظر میرسد با تعامل وزارت نیرو و شهرداریها قابل بررسی و اجرا باشد.
آقای احمدی خسته نباشی
متاسفانه سازمان عریض و طویلی بنام بهینه سازی مصرف سوخت ایجاد شده که خود مانع بزرگی در کاهش مصرف سوختهای فسیلی است. افراد این سازمان حتی حاضر به ایجاد ارتباط با مردم نیستند. چون خودشان از اعضای مافیای واردات بنزین و سوخت هستند. اگر ما دوست داریم کلان شهرها آلوده نباشند ،چرا از خودروهای هوائی و برقی استفاده نمی کنیم؟مگر هوای فشرده نیاز به واردات دارد؟صف جایگاه میخواهد؟در حال حاضر این نوع خودروها در فرانسه ،کره جنوبی ، هند ، ژاپن، و امریکا دارند کارمیکنند و هیچ آلودگی هم ندارند. مشکل ما مافیای ثروت اندوزی است که همه چیز را فقط برای خود میخواهد.دلالها اقتصاد مملکت را قبضه کرده اند.