مشکل اساسی همیشه این بوده که مردم در این بین غریبه بودن و هستند و هیچ وقت نباید متوجه بشن چه معامله ای شده است چه چیزی را فروخته ایم و صاحب چه چیزی شده ایم فقط وفقط تبلیغات است که می شود که کاری کردیم کارستان ! ولی بعداز مدتی مشخص میشود که چه بلایی بر سرمان آمده است ،نشان آن این چندین قطعنامه ضد ایرانی است که تاکنون تصویب شده که همیشه قبل از تصویب رسانه ها مخصوصاً صدا و سیما مانور می دادن که روسیه و چین حتماً آن را وتو خواهند کرد و ما را آرزو به دل یک رای ممتنه گذاشتن و شاهد دیگر دریایی خزر ما که باید منتظر باشیم که دیگران برای ما تصمیم بگیرند چند درصد از آن به ما می رسد ولی سیاسیون ما در وزارتخانه خارجه و رسانه های ماب تبلیغ می کنند که بیاید که ما تمام خزر را مال خود کردیم
ما که نامحرمیم.
باشناختی هم که در این چند ماه پیدا کردیم از تعریفهای رسانه های حتی اندکی وابسته به حاکمیت هم که حقانیت و یا بطلان چیزی و کسی را اثبات کردن خطاست.
پس به انتظار حاکمیت عدل و انصاف می نشینیم. ان شااله
بله چشمهاتونو ببندید فکر کنید دولت اقای خاتمی این کار رو می کرد الان چند هزار نفر کفن پوشیده بودند ؟؟؟ الان همه نا سزایی به اقای خاتمی می گفتند خدا عقلتان بدهد
نقد بایستی منصفانه باشد تا قابل پذیرش باشد. آقای خاتمی در دانشگاه تهران گفتند که ما با مشکلاتی که دولت نهم با آنها در مورد انرژی هسته ای دست به گریبان بود نیز مواجه بودیم ولی از هیاهو دوری می کردیم و در عین مذاکره با غربیها کار خودمان را نیز ادامه می دادیم. راستی این سایتها و تجهیزاتی که راه افتاده را چه کسی و در دورانی خریداری و نصب گردیده اند. مگر نه در دوران آقای هاشمی رفسنجانی و بخصوص دوران آقای خاتمی بود که پیشرفت انرژی اتمی رخ داد و آقای احمدی نژاد از حاصل سیاستهای آن عزیزان استفاده نمود. واقعاً اگر چنین مذاکراتی در دوران آقای خاتمی رخ می داد کفن پوشان قم به خیابانها نمی ریختند و فریاد وامصیبتا! سر نمی دادند. شما این نقد را می نویسید ولی نمی گوئید چرا غربیها و بخصوص آمریکائیها از مذاکرات راضی بیرون آمدند. تاریخ در آینده خود منصفانه قضاوت خواهد کرد.
استاد ! مگر رون مذاکرات بسته به سلیقه شخصی است که آقای جلیلی موفق یادیگران ناموفق باشند؟؟؟ نماینده مذاکره کننده باید اراده یک ملت (درایران خواسته دولت) را منتقل کند نه کم نه زیاد.
بیش از این جنگ قدرت نمی خواهیم. ما دور هم جمع خواهیم شد تا اختلافاتمان را حل کنیم. بزودی خواهیم فهمید که چه کسی یک انقلابیه واقعیست. ما نمی خواهیم که مردممان با هم در اختلاف باشند.ایران ما نباید از هیچ کشوری عقب بماند. فناوری هسته ای حق ماست. ما باید بجنگیم و خواهیم جنگید برای حقوقمان و بیش از آن چیزی نمی خواهیم.
وقتی یک فرد حرفه ای رسانه ایی این خبر رو میخونه / متوجه میشه که این خبر به نوعی پوشاننده و کاستن از زهر نتایج نظر سنجی اخیر تابناکه .این نتیجه بر ضعیف بودن اطلاع رسانی مذاکرات ژنو صحه گذاشت . البته من آقای جلیلی رو نمیشناسم ولی اگه ما دیپلماتهای قابلی داشتیم هیچگاه چنین وضعی در دنیا نداشتیم . نباید از انصاف بدور ماند چرا که وضعیت امروزی در ضعف تبلبغاتی ایران هم ریشه داره . راجع به این موضوع در حال انجام یک تحقیق علمی هستم.