ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۶
کافی است صفحه حوادث روزنامه ها را بخوانید تا ببیند روزانه چند اتفاق ناگوار برای دختران معصوم که تنها گناهشان نداری و سادگی و فقر شدید فرهنگی و از طرف دیگر آزاد بودن كساني در اجتماع که به هیچ چیز جز پول و شهوت توجه ندارند،روی می دهد.البته عده ای از این گرگها نیز خودشان قربانی فقر و بیکاری و بی فرهنگی اند.من چون هیچگاه فیلم قاچاق نمی بینم آین فیلم را راندیده ام اما نشان دادن واقعیت های اجتماعی در صورتی که آگراندیسمان نشده باشدمی تواند آموزنده باشد.بالاخره زبان تصویر خیلی مؤثر تر از سخن گفتن است گرچه ممکن است نقاط ضعفی هم داشته باشد(البته نه مسائل ضد ارزش)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۶
با سلام و خسته نباشيد.
از شما دوستان تابناك بعيد به نظر مي‌رسيد كه يك طرفه به قاضي برويد.
من اين فيلم را ديدم و از ديدن آن لذت بردم.
گويا عادت كرده‌ايم دائم فيلم‌هايي ببينيم كه مطابقتي با فضاي جامعه ما ندارد.
اين فيلم خيلي از مسايل جامعه ما را نشان ‌داد. اعتياد. فقر.تفريط در دين‌ و برداشت شخصي از آن. غرق شدن در ظواهر مذهب و ...
شما معتقديد چنين مسايلي در جامعه نيست؟!؟!
لطفا با دقت بيشتري اطرافتان را ببينيد.
مگر ما كم داريم كساني كه اداي آدم‌هاي دين‌دار را درمي‌آورند اما خيلي از اصول اوليه دين و مذهب را نمي‌دانند.
پدر و مادري كه در اين فيلم به نمايش گذاشته‌شده نمي‌دانند كه تربيت فرزند و توجه به او چه‌قدر مورد توجه بزرگان دين ما قرار دارد.
كدام يك از امامان ما گفته‌اند فقط جلسان روضه برگزار كنيد در حالي كه نمي‌دانيد فرزند شما در چه شرايطي زندگي مي‌كند.
مگر اسلام نمي‌گويد اگر همسايه شما گرسنه بخوابد در حالي كه شما سير هستيد مسلمان نيستيد.
كجاي اسلام مي‌گويد در كاخ بنشينيد و ...
به اميد روزي كه چشمان خود را به روي واقعيت باز كنينم و اين‌قدر غرق ظواهر نشويم.
آمين
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۶
متاسفانه نشان دادن ناهنجاريها جامعه هيچ نوع كمكي به جامعه نكرده هيچ باعث ايجاد اشاعه آن در سطح وسيعي گرديده كه اين برخلاف اسلام است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۶
اگر اين فيلم مخصوص سينماست چرا و چگونه در بين خانواده ها پخش شده و چرا بعضي از كارگردانان حريم ها را مي شكنند. آشكار كردن ابتذال و اختلاط- آن را رواج و آموزش مي دهد.
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۶
فیلم را دیدم، هر عقل سلیمی و هر وجدان بیداری اذعان می دارد که اعتیاد در این فیلم حاشیه ای و عشقبازی های آنچنانی که ماشاء الله این روزها در بسیاری از فیلم های سینمای ایران مد شده، جهت جذب مخاطبان بیشتر و متعاقبا درآمد بیشتر، نقش اصلی را ایفا می کند. نگاهی تمسخر آمیز به روحانیت، مذهب، اعتقادات، استفاده نامیمون از فحش های رکیک، اختلاط سینمایی بازیگران به بهانه نمایش واقعیت های جامعه! همگی نمایانگر بازار سودآور چنین فیلم هایی برای سازندگان آن است و لا غیر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۲ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
متاسفانه علاوه برصحنه های ناهنجار بکارگیری الفاظ بسیار زشت و توهین به کشور و مذهب در این فیلم بسیار دردآور بود . بنده منکر وجود ناهنجاریهای اجتماعی درکشور نیستم اما به تصویر کشیدن چنین ناهنجاریهایی آن هم با بزرگ نمایی اینچنینی زشتی این اعمال را میان نسل جوان از بین برده و باعث تمایل بیشتر به آن می گردد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۳ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
اول باید بگویم نقد ایدئولوژیک شما به هیچ وجه نه جنبه ی هنری دارد و نه حتی ارزش تامل، اما جهت باز شدن چشم خوانندگان عرض میکنم: هنر فقط وقتی کارکرد میابد که بتواند به لباس گروه هدف درآید و از طریق درگیر کردن ساده ترین عواطف انسانی به تزریق فکر در مخاطب بپردازد. آیا جوانی که در معرض خطر اعتیاد قرار دارد کسی غیر از همانهاییست که آقای مهرجویی نشان داد؟ من فکر میکنم آقای مهرجویی درست مخاطب را پیدا کرده و به جای گنده گویی با زبان خود او به میدان آمده و راه را نشان داده. شما هم برای هزینه ی فیلم دل نسوزانید. این فیلم یقیناً بیش از آنچه هزینه شده را به جامعه عودت خواهد داد.
به هر حال سپاس گزارم که نظرات مخالف را هم درج کرده اید. در این وانفسای "حرف همان است که من گفتم" کارتان جای تقدیر دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
بعد از خواندن مطلب که بسیار یکطرفه بود تصمیم گرفتم دیگر به این سایت رجوع نکنم،اما کمی زود قضاوت کرده بودم. برام بسیار جالب بود که کلیه نظرات موافق و مخالف درج شده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
مقاله خيلي غير منصفانه نوشته شده است من به شخصه هميشه اثار استاد مهرجويي را دنبال ميكنم به نظر من هيچگاه يك گارگردان موفق روي يك سير و ايده حركت نميكند همانطور كه امثال ملاقلي پور با كارگرداني فيلم نسل سوخته كه بعد از سينماي جنگ ساخت و حاتمي كيا با سريال زيباي حلقه سبز اين به اثبات رسوند بهرجهت من دست استاد خودم مي بوسم و به ايشان به خاطر تمام اثار زيبايش احترام ميذارم و فراموش نكنيد ابرو سينماي ايران امثال استاد هستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
به نظر من فیلم فوق العاده ابتدایی بود. هرچند که آقای مهر جویی خواسته بودند که حرف تازه ای داشته باشند اما دریغ. بازیها بسیار ساده و در بعضی صحنه ها بی نهایت بد بود.
برای فروش بیشتر فیلم نباید دست به هر کاری زد. من مشکلی با برخورد فیزیکی هنرپیشه های فیلم ندارم اما پردازش فیلمنامه بقدری ابتدایی بود که واقعا از آقای مهر جویی با این سابقه بعید بود. مراسم ازدواج خیلی مضحک برگزار شد. گاهی تو فیلمها صحنه هایی دیده می شه که اصلا تو عالم واقعیت تو هیچ عطاری پیدا نمی شه.
اگر هم فیلم حرفی برای گفتن داشت نتونسته بود حرفش رو بزنه. اینکه به خواننده مجوز نمیدن . اینکه هر روز قوانین تغییر می کنه و کسی نمی تونه برنامه ریزی برای زندگیش داشته باشه درسته اما ای کاش با زبون قشنگتری بیان می شد.
نظرات بیشتر