سلام
تا همینجا بررسی نظرات نشون میده چه وضعیت ظریف و حساسی داره دولت فعلی.
حرکت در لبه تیغ یعنی همین. تعداد موافقان و مخالفان بسیار به هم نزدیکه و این کار دولت رو خیلی سخت میکنه البته به شرطی که به فکر جلب رضالیت عمومی باشند در غیر اینصورت با شیب غیرملایم تا یکسال بعد نتیجه رو با اختلاف فاحشی واگذار خواهند کرد.
از هم اکنون نگران سال 97 هستم.
درپناه حق
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
نکته اش اینه که مخاطب های تابناک عمدتا طرفداران آقای روحانی بودند، حداقل مخالفان جدی طرف مقابل آقای روحانی بودند... این که اینجا ناراضی ها بیشتر از راضی ها هستند نشون میده که کف جامعه اوضاع خیلی بدتر هست.
واقعیت این است که روحانی بیش از اینکه به خاطر خودش و عملکردش مورد اقبال قرار بگیرد به دلیل افکار رقبایش انتخاب شد. ایشان تا الان زحمات زیادی کشیده است ولی واقعیت اینجاست که دست ایشان بسته است. مردم از خیلی موارد خبر ندارند و فکر می کنم ایشان با اعلام سریع بودجه سال 97 سعی داشت مردم را کمی با واقعیت های موجود آشنا کند.
در هر حال ما ملت ایران جو گیر هستیم و فکر می کنیم اگر روحانی نبود الان مملکت بهشت شده بود در حالیکه چه روحانی و چه هر شخص دیگر در این بستر نامناسب نمی تواند کاری از پیش ببرد
اولین قدم پشیمانی این بود که برامون اس ام اس اومد که بررسی کردیم و به شما یارانه تعلق میگیره.... بعد از رای دادن اس ام اس اومد که کمی اشتباه شده تعلق نمیگیره!!!!!!!!!!!