ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
باسلام
تنها سه ماه مانده به امتحان تیزهوشان آقایان متوجه این همه اشکال درشیوه گزینش آن پیدا کرده اند تاحال کجا بودید وازهمه بدتراینکه روش جایگزین هم اعلام نشده . واقعا بااین همه مسئولین توانمند در وزارت اموزش وپرورش ماچه کنیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
وجود انواع مدارس در کشور ما واقعا نوبره، کجای دنیا ما انواع مدارس داریم. مگه دانشگاهه!
آفرین بر وزیر محترم. انشالا به زودی غیر انتفاعی ها هم حذف شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
الان که مدارس تیزهوشان ما مسئولیت خطیر نخبه پروری برای کشورهای امریکایی و غربی را به نحو احسن انجام میدهند جا دارد از انها تقدیر و تشکر هم به عمل اید.
محبوبه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
با سلام
آقای مسولان تابناک از شما بعید است.
اتفاقا اگر در عمر 40 ساله آموزش و پرورش یک کار درست و حسابی شده باشد همین است. انشاالله بساط آموزش غیرانتفاعی هم برچیده می شود تا عدالت آموزشی برای همه فراهم گردد.
برادر عزیز من الان مدارس ابتدایی که باید محلی برای آموزش اصول زندگی اجتماعی باشند از سال اول محلی برای تست زنی و دکان داری موسسات و نشریات مبتکران، کلاغ سفید و سیاه و گاج و ... شده است که بهترین سالهای عمر بچه ها را که باید بچگی کنند دزدیده اند برای چه؟ برای مدارس خاص! چرا؟ تا جیب موسسات پر پول شود. اتفاقا این مدارس خاص باعث رواج بیشترین فاصله طبقاتی شده اند و به مدد تکنیکهای تست زنی دانش آموزان پولدار که توانایی استخدام شبه معلمان را برای تست زنی دارند به مدارس خاص می روند و آنهایی که واقعا استعداد دارند و منابع ندارند از همان کلاس ششم با انگ بی استعداد، استعداد کشی می شوند. این بلای ژن برتری پدر خانواده و بچه ها را در آورده است به نحوی که شبه معلمان تست زن برای کلاس ششم جلسه ای 700000 تا بیش از 1000000 تومان طلب می کنند و آنچه یاد می دهند کفی بر روی آب است.
فنلاند مدارس خاص دارد؟ اروپا مدارس خاص دارد؟ آمریکا مدارس خاص دارد؟
انشاالله با کمک مسوولین و همت آنها بساط تمام موسساتی که به خاطر پول زندگی بچه ها را تباه می کنند جمع شود.
من یک استاد دانشگاه هستم به کرات دیده ام که مثلا نخبگان پرورش یافته در این مدارس بسیار بیسواد و بی انگیزه بوده و فقط پوسته مطالب علمی را بلدند در حالیکه از نگارش یک نامه 3 سطری عاجزند. شما از مدارس خاص انتظار تربیت انسان های اندیشمند را نداشته باشید.
اگر باب میلتان بود چاپ کنید
فرشاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
سلام
پسر من سال اول ابتدايي غير انتفاعي ( دبستان خصوصي ) متعلق به يكي موسسه هاي مشهور است ، براي ثبت نام سال آينده قسمتي از هرينه سال آينده را نقدي را گرفته اند و تا قبل از شروع سال تحصيلي 1397بيش از 50% هزينه تحصيل را چك داده ام ( بي انصاف ها )
اگر هم اعترض نماييم مي گويند جايي ديگر اسمش را بنويسيد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
با سلام، بند به عنوان دبیری که 15 سال در مدارس سمپاد تدریس داشته و فرزندش در همین مدارس درس خوانده و الان در دانشگاه شریف درس میخواند تصمیم وزیر موافقم، و آنرا به عدالت آموزشی نزدیکتر می دانم و حاضر نیستم فرزندان دیگرم را جزیره‌ای جدا از جامعه دانش آموزی بگذارم
چرا که با استعداد خویش قادر به اخذ نتایج فوق خواهند بود و علاوه بر اضطراب نوع دوستی و وطن دوستی را سرلوحه اهداف خویش قرار دهند و از توهم زندگی در آنطرف مرزها بدون دین به نظام آموزشی و خانواده و کشور خارج شوند
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
جناب آقای نویسنده مطمئن هستم شما هم سهم یا بهره ای از مدارس تیزهوشان داری که اینطور حرف میزنی چون متن شما بجز استفاده از واژه های تهیج آمیز و تحلیل غیر علمی صرفا گزارشی بود از انگاره ذهنی خودتان .. چرا این موارد را هم متذکر نمیشوید که با جمع شدن سمپاد :
- بازار کاذب کتابهای کمک آموزشی از بین میرود
- موسسات آموزشی که پول چاپ میکردند تعطیل میشوند
- فقط پولدارها که توان خرید کتاب های گوناگون داشتند و توان فرستادن کودکانشان به کلاس بیرون را داشتند متضرر میشوند
- خروجی بی فایده سمپاد که موقع ورود به دانشگاه به درد جامعه نمیخورن فقط برای پز خودشون سمپادین
- فقط ۲ درصد جامعه ما تیزهوشن و لایق سمپاد بیشتر دانش آموزان بخاطر تمکن مالی تونستن وارد سمپاد بشن
- برادر من چرا الکی میگی سیل ورود به مدارس غیر انتفاعی بیشتر میشه ، آقا جان مدارس غیر انتفاعی ظرفیتش مشخصه هرسال همون مقدار دانش آموز میگیره که سالهای قبل میگرفت
اصلا میدونی خود تهران بحز ۴ تا مدرسه بقیه غیر انتفاعی ها به فلاکت نشستن
- سمپادی که بجز تربیت انسانهای تک بعدی عایدی برای جامعه نداره
- تا کی تکیه به معز ۴ نفر تیزهوش که منتظر باشبم اینا برای ما کاری کنن ، برادر من کشوری مثل ژاپن و چین بدون تکیه بر هوش یک نفر و با تلاش و کار طاقت فرسای جمعی شده اند اقتصاد برتر جهان ما باید مدیریتمونو درست کنیم نه اینکه ۴ نفر رو پروار کنیم
-نکته مهم و آخر اینکه این همه داد و فریاد سمپادی ها رو گوش کردین تا حالا؟ بنظرتون دارن چی رو مطالبه میکنن؟
من براتون میگم اینا دلشون برای خودشون میسوزه راحتی و امکاناتو از دستشون گرفتن متوجه بی فایده بودنشون شدن برای خودشون فریاد میزنن نه برای عدالت آموزشی نه برای اون بچه بی چیزی که توان خرید کتابهای رنگو وارنگ رو نداره بچه ای که توان ثبت نام تو فلان آزمون تستی رو نداره

آفرین و هزاران احسنت به این کار ویژه آموزش و پروش
علی
|
Netherlands
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
با سلام، یه نکته ی جالبی رو براتون بگم: سال 83 که من سوم راهنمایی در مدرسه نمونه بودم، در سطح مازندران یک سری آزمون برگزار کردن و نفر اول از هر مدرسه در مقطع سوم راهنمای در استان رو جمع کردن و برای مرحله ی دوم اونا بردن در مرکز استان یعنی ساری. از شهر ما هم نفر اول مدرسه تیزهوشان، نفر اول مدرسه نمونه و نفر اول سه مدرسه عادی دیگه رو (که من این سه نفر رو بعدها شناختم) برای مرحله دوم به ساری بردند. بنظر میرسید هدف این بود که ببینن تفاوت سطح بچه های مدارس عادی با مدارس خاص و سمپاد چگونه است. نتیجه ی آزمون استانی این شد که دانش آموز تیزهوشان شهر ما در سطح استان اول شدو دانش آموز نمونه دوم شد. ولی ماجرا از این به بعد جالب میشه و خود مسئولان استانی بنظر نمیرسه ادامه ی ماجرا رو بررسی کرده باشن. برای دبیرستان دانش آموز برتر نمونه وارد مدرسه تیزهوشان میشه و یکی از سه دانش آموز مدرسه عادی وارد مدرسه نمونه. در زمان کنکور رتبه دو فرد شاگرد اولی که طی این سال ها کلا در مدرسه عادی بودن زیر 200 میشه و رتبه سه فردی که در مدرسه تیزهوشان و نمونه بودن بدتر از 1000. این دو دانش آموز در دانشگاه (که من همکلاسی اونا بودم) هم بسیار پرتلاش تر و موفق تر از بسیاری از دانش آموزان سمپادی ورودی رشته ی ما بودن و جزو نفرات برتر دانشگاه شدن و در زمینه ی کاری و مهارتی هم در حال حاضر بسیار بسیار موفق هستند. ولی سه نفر دیگه به موفقیت قابل ذکری نرسیدن و میدونم که یکی شون تا لیسانس درس خونده و ول کرده. برای منی که با این پنج نفر آشنا بودم و خودم هم در مدارس خاص درس خوندم این نتیجه خیلی جالب بود. بنظرم رقابت بی حد و حصری که توی مدارس تیزهوشان و نمونه سر هیچ و پوچ ایجاد میشه دانش آموزان رو از رشد اجتماعی عقب میندازه و همچنین اونا رو فرسوده میکنه. امیدوارم ساز و کاری اتخاذ بشه که آموزش متناسب و درست هم در زمینه ی درسی و هم در زمینه ی پرورشی برای کلیه دانش آموزان فراهم بشه.
كارشناس آموزشي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
سلام: عزيزان محترم سايت تابناك فرق شما با يك سايت زرد بايد اين باشد كه به جاي يك طرفه رفتن واقعا مساله را موشكافي و بررسي كنيد. اين نوشته يك لكه ننگ در كارنامه سايت تابناك است. اين متن به صورت بسيار نادقيقي چند عامل مختلف را به هم گره زده تا ايده محوري و البته خام مقاله را تبيين كند. حجم و تعداد طرفيت مدارس غير انتفاعي چنان است كه توزيع برجاي ماندگان سمپاد هيچ تاثير قابل ملاحظه اي ندارد. ضمن اينكه قبل از اين كار نيز بسياري از مدارس غيرانتفاعي خاص مشتريان بسيار زيادي داشتند. سايتي كه هر روز از حذف كنكور دم مي زد چگونه به صف مخالفان كنكورچه هايي پيوسته كه مزاحم هرگونه برنامه حقيقي است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
با وجود اینکه مدارس خاص هنوز در خیلی از کشورها وجود دارد مادرحالی از هزینه کردن برای بچه های مستعدتر سرباز می زنیم که هنوز مناطق محروم زیادی در کشور داریم هنوز هم مدارس کپری و کانکسی وجود دارند که بچه های آنجا از امکاناتی مثل آزمایشگاه و تجهیزاتی که برای آموزش لازم است محرومند
هفته گذشته دختری دبیرستانی از گوهران بشاگرد را دیدم که میگفت در شهرشان رشته ی تجربی اصلا وجود ندارد و چون بیمار بود و نمی توانست به مدرسه ای دورتر برود مجبور بود در رشته ای که به آن علاقه نداشت تحصیل کند .
ما هم در مناطق محروم زندگی کرده ایم و برای قبولی در مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان هیچ تستی نزدیم و مرتب هم در مسابقات علمی و هم در آزمون های مربوطه در سطح شهرستان و استان حتی از بچه هایی که در مراکز درس میخواندند رتبه بهتری کسب می کردیم.
برای مناطق محروم این مدارس به شکل دیگری باید پایدار باشند و یا امکانات و تجهیزات تمام نقاط کشور یکسان باشد.
سیستم آموزشی ما از پایه تا عالی نواقص و اشکالات زیادی دارد باید با برنامه بدون اینکه اقشار محروم یا مستعد و یا... آسیب ببینند ،سیستم اصلاح شود
نظرات بیشتر