با سلام و احترام
به نظرم باید دسته بندی کرد. مثلا خودرو دناپلاس که اول سال 53 تومان بوده و من که بعد از 6 ماه خورد خورد 45 تومانش را دادم (و اون موقع تو بازار 60 تومان بود) یعنی من 84درصد پول ماشین را دادم، خوب حالا مثلا چرا من باید 5% حاشیه بازار که میشه حدود 90 تومان را پرداخت کنم؟ تازه اگر اینطور حساب کردن درست باشه. اینکه سود پول هم میدیم مسخره است. به همان دلیل که خودروسازان می گن اون موقع دلار 5 تومان بود الان 10 تومان، من هم می تونم بگم که 45 تومان اون موقع را اگر دلار خریده بودم، الان 90 تومن بود.
به طور کلی می گم چند دسته کنند و کسانی که از قبل پول دادن با قیمت باید بهشون فروخته بشه، کسانی که تازه می خواهند بخرند با یک قیمت.
بعد بایستی هزینه های سربار و اضافی خودروسازها هم حساب بشه، نباید به دلیل بی کفایتی خودروسازها و یا قطعه سازها که هزینه اضافی دارند، این هزینه های اضافی را مردم پرداخت کنند. یعنی 50 میلیون آدم باید بخاطر اینکه مثلا 50 هزار نفر شاید تعدیل بشن، بیان کلی خودرو را گران تر بخرن. دقیقا داستان همان موسسات مالی غیر مجاز که دولت (یعنی مردم) مجبور شدن طمع اون افراد را پرداخت کنند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
موافقم. البته خودروسازهای ما فقط فکر سود خود هستند
با تشکر
فروش 5 درصد زیر حاشیه بازار بی معنی است چون هر روز قیمت بازار متفاوت است و بیشتر تفاوت قیمت بازار آزد و کارخانه ناشی از عدم تحویل به موقع کارخانه نسبت به تعهدات خودرو سازان ناشی میشود اگر هر روز قیمت کارخانه با بازار تغییر کند که نمیکند صحیح می توانست باشد در ضمن بسیاری از هزینه های اتو موبیل ناشی از برو کراسی حاکم بر خود خودروسازان است
وقتی دوره عمر شرکتهای خودرو سازی راه دقیق نگاه می کنیم، میبنیم که مدیریت این شرکتها به صورت مستبد است.
ما در این سالها شاهد رشد در شرکتهای خودرو سازی نبودیم. چون نیروهای کارآمد، خلاق علم محور در این شرکتها جایی نداشتند و ندارند . و مدیریت، مدیریت چرخشی و درون سازمانی است نه استفاده از نیروهای کارآمد . آنچه ما در آینده شاهد آن خواهیم بود فرو پاشی شرکتهای خودرو سازی است ،چون حمایت از این شرکتهای در اینده به نفع هیچ سازمانی نخواهد بود. و نگاه حمایتگران این سازمانها به سمت و سوی دیگر سوق پیدا خواهد کرد . با نگاهی آگاهانه می توان گفت که دوره عمر شرکتهای خودرو سازی به پایان خود نزدیک شده. مگر آنکه از نیروهای کار آمد، خلاق و علم محور استفاده کنند. ولی ما شاهد این نیستیم که این شرکت ها پتانسل استفاده از این نیروها را داشته باشند.
اگر منظورتان از واردات ، ورود بنجولهای چینی است این نظر سنجی را از سایت بردارید.
چری ، جیلی ، ام وی ام ،. لیفان ، هایما ، چانگان ، وولکس ، جک ، آسای ، برلیانس ، اچ سی ، ..........
این آهن پاره ها خودرو نیستند. حیف پولند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
اگر اینا که گتید حیف پولند، پس به آشغال های وطنی چه می گویید؟ با این اوضاع دلار، یک ماشین ساده مثلا 20 هزار دلاری میشه حدود 200 میلیون تومان . یعنی بدون هیچکونه عوارض ورود و حمل و ... خوب چند درصد مردم می توانند چنین خودرویی بخرند؟
ناشناس
||
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
قیمت جهانی یک خودروی جک حدود ۵ هزار دلاره. چرا تو ایران علیرغم تولیدش در داخل به قیمت ۱۲ هزار دلاره .
خیلی ساله همش حرف تولید ملی و داخلی سازی مسیولان می زنن..پس کو و کجا... اینا منفعتشون توی اینه که بازار رو آشفته کنن..نمیدونم از کجا مسیولان ایران خودرو و سایپا میگن ما ضرر ده هستیم ؟ شما که تا یکسال آینده ماشینی که هنوز تولید نشده پولش رو از مردم گرفتین با قیمت نجومی فروختین بجز بی عرضگی و رانت دیگه چیز دیگه ای نیست
بهترین روش اینه که خودروهای فعلی که تولید میشن، همه رو جمع کنن، واردات خودروها گران قیمت برای مشتریهای خاص که قطعا محدودن با مالیات انجام بشه و دعوت از خودروسازان روز دنیا، به شرطی که کارشناسانشون در اینجا دائم حضور داشته باشن و به کنترل کیفی خودروها توجه داشته باشن، فقط کارگراشون ایرانی باشن! در ضمن خودروهای جدیدشون تولید بشه نه خودروهای قدیمی و از رده خارج مربوط به بیست سال پیش! حالا اگه قیمت بالاست، مردم سرمایه شون رو جمع کنن تا برسن به اونجایی که بتونن بخرن، لزوما نباید همه خودرو داشته باشن! با اندک سرمایه، خودروی بی کیفیت بخرن و هم از نظر جانی و هم از نظر آلودگی برای مردم مشکل ساز بشن!