ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
یعنی قبلا گلوتن نداشت جدیداً گلوتن دار شده عجب! ما چقدر خوبیم
خان محمدعلی آقا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
یعنی این گلوتن قبلا تو هلیم نبود؟!
amir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
آره ما ملت هم گوشهامون مخملیه داداش!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
چرا تو ابگ‌وشت خونگی پنبه ای نمیشه ؟
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
چطور تا حالا اینطور نمی شد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
اول بهتر است به جای کلمه حلیم (صفت به معنی بردبار ) از کلمه هلیم ( ماده ای خوراکی خمیری شکل) استفاده شود.
دوم : بهتر است در تهیه هلیم به جای گوشت قرمز از گوشت بوقلمون استفاده شود، در صورت نبود گوشت بوقلمون از گوشت مرغ و اگر گوشت مرغ نبود از گوشت قرمز استفاده شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
برای حل این مشکل گوشت را جدا پخت میکنن و در مرحله اخر که حلیم تقریبا اماده هست اضافه میکنند اینجا برای راحتی کار گوشت را از اول اضافه میکنند و این مشکل درست میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
یعنی بعد از دوهزار سال تازه امسال و با انجام آزمایشات خیلی خیلی مهم و پایه ای مردم فهمیدند وقتی گوشت با گندم پخته شود و هم بخورد میشود پنبه؟ بابا دست مریزاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
جدیدا ترکیب گوشت و گندم چنین میشوند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
دقیقا حق با شما است
این همه سال هم که حلیم عادی غیر پنبه ای تناول می کردیم اشتباه بود و در گوشت ها گلوتن نبود
مرگ بر آمریکا
نظرات بیشتر