اول بهتر است به جای کلمه حلیم (صفت به معنی بردبار ) از کلمه هلیم ( ماده ای خوراکی خمیری شکل) استفاده شود.
دوم : بهتر است در تهیه هلیم به جای گوشت قرمز از گوشت بوقلمون استفاده شود، در صورت نبود گوشت بوقلمون از گوشت مرغ و اگر گوشت مرغ نبود از گوشت قرمز استفاده شود.
برای حل این مشکل گوشت را جدا پخت میکنن و در مرحله اخر که حلیم تقریبا اماده هست اضافه میکنند اینجا برای راحتی کار گوشت را از اول اضافه میکنند و این مشکل درست میشه
یعنی بعد از دوهزار سال تازه امسال و با انجام آزمایشات خیلی خیلی مهم و پایه ای مردم فهمیدند وقتی گوشت با گندم پخته شود و هم بخورد میشود پنبه؟ بابا دست مریزاد