خدمت جناب آقاي دكتراي فيزيك و فوق ليسانس فيزيك و ... عرض كنم كه در علم جديد فيزيك و فلسفه همگرايي عجيبي پيداكرده است و صحبت ازيكي بدون پرداختن به ديگري تقريبا غير ممكن است. در ضمن نظريه رشته هاو رويه ها تقريبا وجود دنياهاي موازي را اثبات كرده است. خدمت وستان علاقمند هم عرض كنم كه يك جستجوي ساده در گوگل هزاران تحقيق و مقاله علمي را در اختيار علاقمندان خواهد گذاشت. با سپاس
اینا که گفتین چیز جدیدی نیست،بحث کوانتم و نسبیت سالهاست که اثبات شده و چیز جدیدی نیست،اینکه در سطح کوانتمی ذرات در یک جای ثابت نیستند و یا اینکه فلان فضانورد جوان تر از بقیه هست که جدید نیست،اصولا زمان تابعی از سرعت هست وهرچه سرعت بیشتر می شود زمان سریعتر می گذرد و اگر ماده به سرعت نور برسد (که غیر ممکن است) زمان برایش متوقف می شود و جرمش بی نهایت می شود.این را اینشتین سالها پیش اثبات نمود و حتی فرمول هایش در کتاب فیزیک هالیدی دانشگاهها (جلد اول) وجود دارد.حتی همه ماکه روی زمین وجود داریم با توجه به حرکات مختلف زمین،منظوه شمسی و کهکشان ،سرعتی داریم که از زمان جلوتریم.
من هم موافقم که این نوشته بالا ارزش علمی نداره. کافیه به خود نظریه کوانتوم نگاه کنیم که چه شرایط اولیه ای داره (مثلا اندازه اجسام و ...) . یکی از آفت های انتشار مطالب علمی برای عموم اینه که دانشمندان مجبورند یک پدیده را برای درک عامه خیلی ساده بیان کنند و از طرف دیگه دقت علمی از بین میره و انواع برداشت های غیر علمی از اون مطلب توسط عامه مردم انجام میشه. در ابتدای همین مطلب ناقص بالا توجه کنید که نوشته ذره خیلی ریزه و در شرایط خاصی (دما، فشار هوا و ...) قرار داده شده. جالبه که یک جای مطلب نوشته باید به اندازه های کوچکتر از اتم اندیشید!!!. شعبده بازی مطلب اینه که اتفاقی که در ابعاد و شرایط خاصی افتاده (اگر افتاده باشه!!!) به این راحتی به ابعاد و شرایط دیگر تعمیم میدهند. این طور مطالب چه بازی هایی که با تخیل عامه مردم میکنه!!!
من یه دانشجوی ارشد فیزیک هستم. نظرات مردم را که خواندم برایم بسیار جالب بود. نگاه توده مردم به یک مطلب فیزیکی چه گوناگون و متفاوت است.
مصداق واقعی
هر کسی از ظن خود شد یار من
از درون من نجست اسرار من