ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
والا با اون حجم از عزیزان موتور سوار و باتوم به دست در سطح شهر مردم عادی که هیچ نیروهای دلتا فورس هم نمی تونستند کاری بکنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
تو بهشت زهرا که ماموری ندیدیم البته جمعه!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
به صورت رسمی اعلام کنید بعد ببینید چقدر مردم ناراضی هستند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
براي سنجش ميزان رضايت مردم از وضعيت اقتصادي عمومي يك نظر سنجي اس ام اسي بگذاريد. البته خود شما بهتر ميدانيد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
چند صد هزار مامور امنیتی رو از خیابان بردارید تا ببینید کسی میاد بیرون یا نه
لالا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
اتفاقا" عمده تبلیغات و تلاش‌ها برای ایجاد و شکل گیری تجمعات و اعتراضات عمومی در ایران، از سوی شبکه‌های رادیو و تلویریونی اپوزیسیون، اپوزیسیون و مخالفان نظام در شبکه‌های اجتماعی و برخی از معترضان داخلي خيلي هم خوب جواب داد و تمام نيروهاي نظامي در اشكال مختلف يا با ميل خود و يا با دستور مسئوليني كه به نوعي همدرد با مردم هستند به خيابان آمدند و اين نشان از همدردي اين عده با خانواده هاي كشته شدگان است.
نادر
|
Turkiye
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
تحلیل خوبی بود ممنون
علیرضا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
من رأی میدهم ولی
به رأی ندادن خواهم داد
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
من با رای ندادن اعتراض خودم را نشان خواهم داد.خانواده ام هم همینطور
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
به قسمتی از دردهای مردم اشاره شده ولی مگر کسانی که ملت را فرودست وبیسواد واغتشاشگر میدانند وخونهای ریخته شده جوانان این مملکت را حجامت نظام می دانند وهمان خط فکری درمملکت تصمیم گیرنده است امیدی به اصلاح است ؟ ،اگر مردم با وضعیت امنیتی کردن روز ۵دی نخواستن عکس العمل نشان دهند فقط بخاطر شعور سیاسی آنهاست که نمی خواهند چون عراق و سوریه ملعبه دست بیگانگان باشند وگرنه هیچ رضایتی از وضعیت حاکم وگردانندگان آن ندارند و صدا و سیما آن در برنامه های مختلف با تحلیل هایی در برنامه های مثل ۲۰/۳۰ سعی در لاپوشانی وکتمان واقعیت هادارند,تادرد مردم همچنان اتش زیر خاکستر باقی بماند.که واقعا کار اشتباهی است .وضربه به نظام است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
مردم درد گرانی دارند و ابله نیستند که گول یه مشت خارج نشین رو بخورند که نهایت دغدغه شون قدم زدن بی حجاب توی سواحل شماله.
نظرات بیشتر