همانگونه که در اینجا نظر افرادی که حقوق بگیر دولت نیستند و شعار اینکه نباید حقوق بگیریم را می دهند منتشر نمی کنید
در جایی که مربوط به انتخابات است نباید شعارهای افرادی که رأی نمی دهند را اینهمه پر تعداد منتشر کنید.
تازه اکثرشون دقایق آخر از لج طرف مقابل میرن رأی هم می دهند.
در دنیا بیش از 60 درصد رأی دهندگان برای اینکه ائنایی ک دوست ندارن رأی نیارن می رون رأی می دهند
دولت همین ۱۵ درصد رو هم نداره بده. برای همین افتاده به جان بخش خصوصی برای دریافت مالیاتهای قانونی و غیرقانونی. پرونده چند مورد از این مالیاتهای غیرقانونی الان در دیوان عدالت در دست بررسی است. اون وقت شما توصیه به چه چیز می فرمایید؟ فشار بیشتر از این به اکثریت ملت برای رفاه طبقه کارمند، اون هم کارمندان دولت؟ نگرانی شما البته از سر دلسوزی است ولی این کار عادلانه و درست نیست.
با سلام. ما کتابدار نهاد کتابخانه های عمومی کشور هستیم. به دلیل بی توجهی مسئولین دولتی به این بخش مهم فرهنگی کشور، نه تنها حقوق ما حتی 15 درصد هم در سال 98 رشد نکرد بلکه دائم با خطر تعطیلی کتابخانه های عمومی و خسارت های هنگفت ناشی از این امر روبرو خواهیم بود.
این در حالی است که ما نسبت به سایر فرهنگیان کشور ساعات کاری بیشتر و فاقد تعطیلات تابستانه و از این دست تعطیلات هستیم. با یک بررسی اجمالی، وضعیت معیشت کتابداران بعنوان یکی از مظلوم ترین کارمندان ایران را متوجه خواهید شد.
جالبه! یکی نیست به این نمایندگان محترم بگه، با این قانون افزایش پلکانی شما در واقع از جیب افراد دیگربه بهانه فاصله طبفاتی برمیدارید و تو جیب طبقات پایین میگذارید. بجای اینکه جلوی فرارهای مالیاتی کلان را بگیرید و از پزشکان و وکلا و صنوف مختلف با درآمدهای زیاد مالیات بگیرید و صرف کشور کنید، سادهترین راه و البته پوپولیستیترین راهرا انتخاب میکنید. اقشار کم درآمد هم فکر میکنند رعایت عدالت کردید.
قطعاً باید حقوق کارکران زحمتکش و طبقات پایین افزایش یابد به حدی که رفاهشان و آینده فزرندانشان تأمین شود. ولی با این فرمول افرادی که 30 سال درس خواندند و شدند هیأت علمی دانشگاه، در سن 40 سالگی هم توانایی خرید خانه نقلی را هم ندارند و اگر با همین فرمول افزایش حقوق پیش برویم دو سه سال دیگر به قشر ضعیف جامعه تبدیل میشوند. برای همین هست همه دارند از این مملکت میروند....