ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

کد خبر: ۱۰۰۱۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 September 2020
تعداد بازدید : 13306
کد خبر: ۱۰۰۱۳۳۰
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 September 2020
|
22537 بازدید
بازدید 22537
یکی از دلایلی که کباب‌های پخت شده توسط رستوران‌های معمولاَ طعم بهتری از کباب خانگی دارد، استفاده از سس کباب توسط برخی آشپزهاست. طرز تهیه سس کتاب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟