ته چین؛

طرز تهیه مرغ چهار سیخ

کد خبر: ۱۰۱۱۳۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 29 October 2020
تعداد بازدید : 26247
کد خبر: ۱۰۱۱۳۴۰
|
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 29 October 2020
|
29715 بازدید
بازدید 29715
مرغ چهار سیخ یکی از غذاهای خوش طعم است که در واقع یکی از روش‌های خاص پختن مرغ کامل بر روی آتش است. طرز تهیه این غذا و مرینیت خاص آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری