ته چین؛

طرز تهیه مگشت پلو

کد خبر: ۱۰۲۷۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 January 2021
تعداد بازدید : 13822
کد خبر: ۱۰۲۷۶۷۶
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 January 2021
|
35028 بازدید
بازدید 35028
مِگِشت پلو یکی از غذاهای محلی جنوب ایران است که شاید در شهرهای دیگر کشورمان کمتر شناخته شده باشد. مگشت پلو یک پلوی مخلوط مقوی و ترکیبی خوشمزه از مزه‌های مختلف است. دستورپخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری