ته چین؛

طرز تهیه دال عدس

کد خبر: ۱۰۲۷۷۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 28 January 2021
تعداد بازدید : 7402
کد خبر: ۱۰۲۷۷۶۱
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 28 January 2021
|
18158 بازدید
|
۱
بازدید 18158
۱
دال عدس، گونه‌ای از حبوبات و هم خانواده عدس محسوب می‌شود که رنگ قرمزی داشته و طعمی همانند گوجه فرنگی دارد. از دال عدس غذایی به همین نام به شکل شوربا در مناطق مختلف ایران از اردبیل تا بوشهر تهیه می‌شود که طرز تهیه آن به شیوه اردبیلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کستاخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
بددددددد
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟