ته چین؛

دستور پخت گوسفند کامل

کد خبر: ۱۰۳۲۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 16 February 2021
تعداد بازدید : 44235
کد خبر: ۱۰۳۲۸۳۰
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 16 February 2021
|
49625 بازدید
|
۴
بازدید 49625
۴
پخت گوسفند کامل یا گوسفند شکم پر تکنیک‌های خاص خود را دارد چرا که به واسطه ضخامت گوشت ممکن است گوشت روی گوسفند به اصطلاح روسوز و گوشت داخل گوسفند نپخته باقی بماند. همچنین برای پخت از یک مرینیت استفاده می‌شود که در حین پخت گوسفند، به طعم یافتن گوشت به مرور منتهی می‌شود. دستور پخت گوسفند کبابی شکم پر را با تشریح روش پخت و روش تهیه مرینیت با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
دستور پخت استخوان و دور ریزهای گوشت را ندارید؟ لطف کنید.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
خوبی !!!!!!!گوسفند کامل ؟؟؟؟؟؟ ما نیم کیلو رو رو سفره ببینیم کلاهمون رو میندازیم بالا
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
با ناشناس 12:۵۷ موافقم
ناصر سهرابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۰
سلام جناب جوادی بسیار عالی. منم امروز یه منقل دستساز درست کردم و میخوام کباب بره کامل بزنم‌. فقط اینکه خواستم بدونم اگه بخوام یکی مثل دستگاه منقل شما رو تهیه کنم از کجا میشه تهیه کرد. ممنون میشم اطلاع بدین.