ته چین؛

طرز تهیه ته دیگ رستورانی

کد خبر: ۱۰۹۸۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳ 15 January 2022
تعداد بازدید : 30978
کد خبر: ۱۰۹۸۸۷۳
|
۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳ 15 January 2022
|
35204 بازدید
بازدید 35204
ته دیگ یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که معمولاً در کنار غذا و گاهی به صورت مجزا سرو می‌شود. دستور پخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟