ته چین؛

دستور پخت ترش کباب

کد خبر: ۱۰۹۸۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 16 January 2022
تعداد بازدید : 14539
کد خبر: ۱۰۹۸۸۸۷
|
۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 16 January 2022
|
45721 بازدید
|
۱
بازدید 45721
۱
ترش کباب یا بی جی کباب خورشی است که شباهتی به نامش ندارد و ممکن است با کباب ترش اشتباه گرفته شود. روش طبخ این خورش گیلانی را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
مردم ندارند نون بخورند. کباب ترش کجا بود؟
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟