آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
0 دیدگاه40 بازدید ثبت‌شدهفیلم
طبیعت و جغرافیا
تعداد بازدید: 10

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

حیات وحش

صبحانه عقاب سیاه و بچه‌اش در لانه نوک کوه

عقاب سیاه یا عقاب ورو | Aquila verreauxii یکی از گونه‌هایی است که در نواحی کوهستانی جنوب و شرق آفریقا زندگی می‌کند و با عقاب سیاه هندی متفاوت است. این عقاب بزرگ با شکار بزهای کوچک، پرندگان شکاری، خرگوش‌ها، میمون ها و سایر مهره داران تغذیه می‌کند. تصاویری در لانه این عقاب در نوک کوه ثبت شده که این پرنده شکاری برای جوجه‌اش یک شکار می‌آورد و این شکار را به صبوری به عنوان وعده صبحگاهی می‌خورند. جوجه عقاب‌ها از منقار قوی برای کندن گوشت برخوردار نیست و به همین دلیل مادرشان گوشت را تکه تکه می‌کند و به منقارشان می‌گذارد. این ویدیو را در تابناک می‌بینید.

دیدگاه‌ها (0)

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید