ته چین

سنگک و بربری داغ در شهر اسن آلمان!

کد خبر: ۱۲۰۶۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴ 22 November 2023
تعداد بازدید : 1185
کد خبر: ۱۲۰۶۰۹۰
|
۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴ 22 November 2023
|
11462 بازدید
بازدید 11462
حمید میرحسینی یک کارشناس بیهوشی از ایران پس از 19 ماه دوندگی و عبور از بروکراسی پیچیده آلمان که به عدم آگاهی از مکانیزم پخت چنین نان‌های ایرانی نظیر سنگک و بربری است، موفق شد تنور سنگک و بربری را در شهر اسن آلمان روشن کند و حالا حدود شش ماه است که در سوپرمارکت خود در شهر اسن آلمان، نان ایرانی سرو می‌کند که مشتریان ایرانی‌اش از سایر کشورهای اروپایی برای خریدش می‌آیند! این گزارش جالب را درباره این نانوا می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟