آخرین خبرنفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز به مین دریایی برخورد کرد
7 دیدگاه13 بازدید ثبت‌شدهفیلم
تکنولوژی
تعداد بازدید: 0

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

بعید است دشمن برای موشک‌هایش از GPS غیرنظامی استفاده کند

سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی گفت: «بعید می‌دانم دشمن برای موشک هایش از GPS غیرنظامی استفاده کند. این پارازیت‌هایی که اکنون به صورت آماتور دارد پخش می‌شود قاعدتا تاثیر پایینی دارند. این حجم وسیع از پارازیت‌ به نظر می‌آید که شاید آماتور باشد.الان پهپادهایی آمده‌اند که با فیبرنوری کار می‌کنند، اصلا به جی‌پی‌اس کاری ندارند.» جزئیات را می‌بییند و می‌شنوید.

دیدگاه‌ها (7)

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۲:۲۴

پهبادی که با فیبر نوری کار میکند!؟!؟؟! اقای دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی!؟!؟؟!؟!؟؟! یعنی پهباد یک سیم بهش وصله !؟؟!؟!
اخوی میدونی فیبر نوری چیه!؟!؟؟!؟ خدایا!؟!؟؟!

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۳:۵۵ · در پاسخ به ناشناس

بله پهپادی که کابل نوری بهش متصل است.سرج کن :پهپاد کابل نوری اکراین

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۳:۵۰ · در پاسخ به ناشناس

بله یک سیم بهش وصله -سرچ کن:پهپاد فیبر نوری اکراین

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۳:۴۵ · در پاسخ به ناشناس

دوست عزیز این آقا درست می گوید روسها برای اینکه جلو تداخل اوکراینی ها روی پهباد را بگیرند رو به استفاده از اتصال با فیبر نوری اورده اند که در دشتها کارایی خوبی دارد . اوکراینی ها می گویند دیگر باید قیچی جیب مان بگذاریم‌.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۱:۲۷

احتمالا منظور سیستم اپتیکی است نه فیبر نوری؟! فیبر نوری که در زمین کاشته می شود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۱:۴۹ · در پاسخ به ناشناس

الان بعضی پهپادها با کابل نوری متصل به انها هدایت می شوند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۵ ۱۱:۲۶

ایشان درست می گوید . ضمنا GPS یک‌کانال دیگر هم دارد که دستگاه هایی مانند گارمین روی اون‌‌ کانال می گیرد و این به قول برادر ادا و اطفارهای آماتوری تاثیری روی آن ندارد اگر بروید در گیت هاب جستجو‌کنید حتی می توانید پروسسورش را هم پیدا کنید . من چندبار گفتم‌این کتابهای به زبان ساده را از دم پر مدیران‌موفق دولتی بردارید . مثلا ضد اطلاعات برای همه!!!

دیدگاه خود را بنویسید