ته چین؛

تکنیک گریل کردن استیک

کد خبر: ۶۶۵۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴ 08 February 2017
تعداد بازدید : 1956
کد خبر: ۶۶۵۳۸۴
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴ 08 February 2017
|
15740 بازدید
بازدید 15740
یکی از روش های پخت استیک، گریل کردن (پختن بر روی آتش مستقیم) است. معمولاً استیک در ظرف های چدن یا استیل پخته می شود و طبیعتاً پختن استیک از طریق گریل، طعم متفاوتی از استیک را فراهم می آورد. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می بینید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟