موادلازم :
دنده گوساله به مقدار لازم
دو چهارم لیوان آب سیب
یک سوم لیوان خردل
یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر
نمک و فلفل یا ادویه استیک به مقدار لازم
شکر قهوهای به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
سس مورد علاقه به میزان لازم
نحوه درست کردن دنده دودی آرام پز شده در سه مرحله به مدت 6 ساعت با استفاده از یک چهارم لیوان آب سیب، یک سوم لیوان سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر را در «تابناک» فرا می گیرید. با این روش گوشت به حدی نرم و خوشمزه میشود که با دست از استخوان جدا شده و در دهان آب شود. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می بینید.