فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه دسر پاولوا

کد خبر: ۶۸۶۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶ 21 April 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 204
کد خبر: ۶۸۶۹۰۶
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶ 21 April 2017
|
5282 بازدید
 
شش عدد تخم مرغ
کرم تار تار
یک و نیم پیمانه شکر قنادی
خامه قنادی 300 میلی لیتر
کیوی به مقدار دلخواه
بلوبری به مقدار دلخواه
توت فرنگی به مقدار دلخواه
بازدید 5282

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پاولوا یکی از دسرهای اقیانوسیه ای است که ترکیب متفاوتی با دسرهای مرسوم دارد. طرز تهیه این دسر را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.