ته چین؛

طرز تهیه انچلادای مرغ و خامه ترش

کد خبر: ۷۰۲۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۲ 10 June 2017
تعداد بازدید : 258
کد خبر: ۷۰۲۵۳۴
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۲ 10 June 2017
|
7003 بازدید

مواد لازم:

مرغ پخته شده 2 پیمانه
یک پیمانه خامه ترش
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه سس سالسا
دو قاشق چای‌خوری گشنیز
یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
ده عدد نان تورتیلا
کاهو و وجه فرنگی خورد شده

بازدید 7003
انچلادای مرغ و خامه یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید تست کنید. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟