ته چین؛

دستور پخت خوراک ران مرغ چسبناک

کد خبر: ۷۰۳۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲ 13 June 2017
تعداد بازدید : 459
کد خبر: ۷۰۳۳۰۴
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲ 13 June 2017
|
10033 بازدید
 
مواد لازم:
آب (یک پیمانه)
یک دوم پیمانه سرکه بالزامیک
یک‌سوم پیمانه سس سویا
یک هشتم پیمانه سس سویای شیرین
یک‌چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
یک فلفل تند کوچک
دو حبه سیر
پیازچه به مقدار لازم
بازدید 10033
ران چسبناک غذایی قدیمی با طعمی نو برای آن دسته از افراد که به دنبال تنوع در رژیم غذایی و سفره‌های مهمانی های خود باشند. روش پختن ران مرغ با سسی جدید و طعمی متفاوت که در آن از سرکه بالزامیک و سس سویا برای طعم دار کردن مرغ استفاده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟