ته چین؛

طرز تهیه کوکی چروک اسپرسو

کد خبر: ۷۰۵۷۹۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 21 June 2017
تعداد بازدید : 341
کد خبر: ۷۰۵۷۹۴
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 21 June 2017
|
6219 بازدید

 

مواد لازم:
یک پیمانه آرد
یک و یک چهارم پیمانه شکر پودر شده
یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم پیمانه کاکائو
پنج و یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن کانولا
شکلات شیرین نشده 42 گرم
اسپرسو دانه ریز 42 گرم
یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
سه قاشق غذاخوری شربت ذرت
یک و نیم قاشق چای‌خوری وانیل
دو سفیده تخم مرغ

بازدید 6219
دستور پخت کوکی چروک اسپرسو که می‌توان کنار چای یا قهوه سرو کرد یا به عنوان شیرینی برای پذیرایی و سرو در کافی شاپ ها گزنه ای عالی است طرز تهیه این کوکی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟