ته چین؛

دستور پخت کیک شکلاتی و وانیلی

کد خبر: ۷۰۶۲۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۵ 23 June 2017
تعداد بازدید : 830
کد خبر: ۷۰۶۲۹۵
|
۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۵ 23 June 2017
|
11931 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه کره آب شده
دو سوم پیمانه شکر قنادی
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه آرد قنادی
نصف پیمانه پودر کاکائو

بازدید 11931
کیک شکلاتی و وانیلی یکی از کیک های بسیار خوش طمع است که می توانید در صبحانه یا عصرانه سرو کنید. دستور پخت این کیک را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟