مواد لازم:
1.5 کیلوگرم سینه بره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (آویشن، روزماری، ریحان، پونه کوهی)
دو قاشق چایخوری زیره سبز
یک قاشق چایخوری گشنیز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری دارچین
یک قاشق چایخوری پاپریکا
دو قاشق چایخوری نمک
سس سرکه و جعفری:
یک دوم پیمانه جعفری خورد شده
دو حبه سیر له شده
آب یک لیموی تازه
یک دوم قاشق چایخوری تکههای فلفل قرمز خشک
یک یا دو قاشق چایخوری عسل
یک سوم پیمانه سرکه سفید
سینه بره برش خاصی از بره است که از پایینتر از دنده و بین دو دست آن جدا میشود. در این ویدیو جالب از این قسمت چرب و سنگین بره غذایی خوشمزه همراه با چاشنی ترش با جعفری و سرکه درست میشود. این ویدیو را از دست ندهید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.