ته چین؛

دستور پخت حلیم مرغ حیدرآباد

کد خبر: ۷۱۱۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱ 12 July 2017
تعداد بازدید : 2015
کد خبر: ۷۱۱۷۸۶
|
۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱ 12 July 2017
|
11887 بازدید
 
مواد لازم:
کباب چینی (2گرم)
زیره 2 گرم
هل سبز 8 عدد
دانه فلفل (3 گرم)
میخک صدپر 2 گرم
زیره سبز 4 گرم
شاخه دارچین 5 سانتی‌متر
دانه کنجد 3 گرم
یک قاشق چای‌خوری ماش
یک قاشق چای‌خوری عدس اوراد
یک قاشق چای‌خوری مسور دال یا همان عدس قرمز
یک قاشق چای‌خوری لپه
بادام 6 عدد
یک چهارم پیمانه جو دو سر
دالیا یک دوم پیمانه
دو قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی
یک قاشق غذاخوری رب زنجبیل و سیر
مرغ 750 گرم
دو پیاز
یک چهارم پیمانه گلبرگ رز
دو قاشق غذاخوری کشک
فلفل سبز 5 عدد
گشنیز خورد شده یک دوم پیمانه
یک دوم پیمانه نعناع خورد شده
نمک
کمی آب لیمو
بازدید 11887
حلیم از غذاهای محبوب کشورهای مسلمان برای افطار است در این ویدیو روش پخت حلیم مرغ به سبک حیدرآباد هند را ببینید. حیدرآباد هند را اصفهان دو نیز می‌نامند یکی از شهرهای مهم مسلمان نشین هند که نقش ایرانیان در آن مشهود است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟