ته چین؛

دستور پخت بادمجان با پنیر پارمیزان

کد خبر: ۷۲۰۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲ 12 August 2017
تعداد بازدید : 232
کد خبر: ۷۲۰۸۲۰
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲ 12 August 2017
|
11306 بازدید

مواد لازم:
یک عدد بادمجان حلقه شده در اندازه‌های دو سانتی‌متری
یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
هشت قاشق غذاخوری روغن زیتون
225 گرم پنیر ریکوتا
170 گرم پنیر موزارلای رنده شده
نصف پیمانه پنیر پارمیزان
یک عدد تخم مرغ هم زده
نصف پیمانه ریحان تازه
چهار پیمانه سس پاستا
بازدید 11306
در این ویدیو طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمزان را فرا می‌گیرید که یک شام بسیار لذیذ می باشد.و همچنین وعده مناسب غذایی برای گیاهخواران محسوب می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟