ته چین؛

طرز تهیه بیسکویت باترمیلک

کد خبر: ۷۲۸۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹ 09 September 2017
تعداد بازدید : 163
کد خبر: ۷۲۸۵۷۴
|
۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹ 09 September 2017
|
6403 بازدید
 

مواد لازم:
سه و نیم پیمانه آرد چند منظوره
دو قاشق چایخوری نمک بدون ید
دو و نصفی قاشق چایخوری بیکینگ پودر
پس آب کره
یک قاشق چایخوری شکر
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

بازدید 6403
بیسکوییت نوعی شیرینی است که به زمان قرون وسطی باز میگردد و ریشه آن از واژه‌ای لاتین به معنی دوبار پخت نشات می‌گیرد. در این ویدیو طرز تهیه بیسکوییت را می‌بینیم که در مواد آن از پس آب کره استفاده شده و ورقه‌ای است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟