ته چین؛

روش تشخیص و برش آناناس رسیده

کد خبر: ۷۲۸۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۵ 10 September 2017
تعداد بازدید : 1436
کد خبر: ۷۲۸۶۵۰
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۵ 10 September 2017
|
10603 بازدید
بازدید 10603
آناناس یا کاجدیس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. این میوه نوعی میوه چندگانه است که در علم باغبانی به آن سینکارپ گفته می شود. پوست کندن و برش این میوه به خاطر نوع پوسته بیرونی آن که غیر قابل مصرف می‌باشد کمی سختر از میوه های دیگه است در این ویدیو نحوه بریدن آناناس را فرا می‌گیریم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟