ته چین؛

طرز تهیه کسرول مرغ و برنج

کد خبر: ۷۴۲۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰ 30 October 2017
تعداد بازدید : 547
کد خبر: ۷۴۲۸۸۵
|
۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰ 30 October 2017
|
10574 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
یک قوطی کنسرو 300 گرمی سوپ مرغ تلغیظ شده
مقداری برنج پخته نشده
یک و هفت هشتم پیمانه آب
یک بسته 28 گرمی پودر سوپ پیاز آماده

بازدید 10574
کسرول نوعی خوراک است که در ظروف سر باز تهیه می شود و در فر پخته می شود، در این ویدیو دستور تهیه کسرول مرغ و برنج را می‌بینید. این خوراک غذای آسان و لذیذی برای شام است.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟