ته چین؛

طرز تهیه بیف ولینگتن

کد خبر: ۷۵۵۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲ 13 December 2017
تعداد بازدید : 367
کد خبر: ۷۵۵۰۵۸
|
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲ 13 December 2017
|
12777 بازدید
مواد لازم
یک بسته 500 گرمی خمیر هزارلای منجمد
یک عدد پیاز
نصف پیمانه قارچ
یک عدد تخم‌مرغ
یک فیله گوساله 1150 گرمی
چهار قاشق غذاخوری کره
60 گرم پاته جگر
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
یک قوطی کنسرو 300 گرمی آب گوشت
بازدید 12777
فیله گوشت گاو یکی از لطیف ترین و خوشمزه ترین بخش های گوشت گاو است که طرفداران فراوانی دارد. در این ویدیو دستور پخت بیف ولینگتن که چیزی شبیه به رولت گوشت می‌باشد را خواهید دید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟